رئیس مرکز آموزشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذر گفت: با اجرای طرح توسعه اتاقهای عمل این مرکز درمانی، بخش های تخصصی دیگری بهرهبرداری شده و فضاهای جانبی اختصاصی نیز در آینده به آن اضافه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر سیامک شیوا در مراسم بازگشایی اتاق عمل شماره ۸ این مرکز، گفت: بر اساس آییننامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، افراد زیر ۱۸ سال کودک و نوجوان حساب میشوند، که تقریباً یک سوم جمعیت استان را کودکان تشکیل میدهند و رشتههای پزشکی کودکان حوزههایی اختصاصی هستند که به جراح، متخصص و فوقتخصص کودکان و بخشهای پشتیبان اعم از متخصصان بیهوشی و به ویژه پرستاران اختصاصی نیاز دارند. کودکان روحیات خاص خود را داشته و بهدلیل وابستگی که به مادر دارند، فضای درمانی و به ویژه اتاق عمل باید استانداردهای خاصی داشته و محیط آرام بخش برای کودکان و والدین باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در این مرکز درمانی ۷ اتاق در اتاق عمل اصلی و ۲ اتاق در اتاق عمل سرپایی بصورت یک پارچه و بسیار پیشرفته در حال فعالیت است افزود: با اجرای طرح توسعه اتاقهای عمل این مرکز درمانی، اتاق های عمل ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، جراحی مغز، ارولوژی و جراحی عمومی کودکان و نیز آندوسکوپی بهرهبرداری شده و فضاهای جانبی اختصاصی جراحی قلب و چشم در آینده به آن اضافه خواهد شد.
در این مراسم دکتر داود بادبرین رئیس اتاق عمل این مرکز نیز اظهار داشت: با اجرای طرح توسعه این اتاقهای عمل، استانداردهای بهتری را برای این فضا شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: یک اتاق عمل دیگر برای انجام اعمال جراحی بر روی کودکان در بیمارستان راه اندازی شده و طی ماه های آینده انشالله اتاق های عمل قلب و چشم نیز به بهرهبرداری می رسد و با اجرای آن، این مرکز درمانی میتواند به عنوان قطب عظیم جراحی کودکان درکشور و منطقه مطرح شود.
وی در خاتمه اظهار کرد: در اتاقهای عمل کودکان علاوه بر اینکه باید نمای کودکانه در نظر گرفته شود، باید فضایی را برای حضور والدین و همراهان فراهم کرد، به همین علت فضای خاصی را برای این امر در بیمارستان اختصاص داده شده است.
لطفا جهت مشاهده عکس های خبری کلیک فرمایید.