معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افزایش ۱۰ هزار متر مربعی فضای بهداشتی درمانی آذربایجان شرقی در دو سال فعالیت دولت سیزدهم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز: دکتر علی جنتی روز چهارشنبه هشتم شهریور ماه 1402 در جمع نمایندگان خبرگزاری های استان، ضمن تشریح اقدامات توسعه ای، عمرانی، خدماتی، بودجه ای و رفاهی این دانشگاه گفت: وظیفه معاونت توسعه مدیریت و منابع، ایجاد زیر ساخت ها و تمهیدات لازم برای ارائه خدمات بهتر در بخش های مختلف دانشگاه است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت های عمرانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با قدرت پیگیری میشود گفت: در حال حاضر بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع واحد بهداشتی و درمانی در حال اجرا و چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع پروژه نیز آماده کلنگ زنی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: طی روزهای گذشته نیز تفاهم نامه ساخت ۴۴ پروژه و حصارکشی و دیوار کشی ۳۰ پروژه بهداشتی و درمانی نیز با وزارت بهداشت منعقد شده است.
وی گفت : در حال حاضر ۲۷ هزار متر مربع پروژه توسط خیرین در دست اجرا است.
دکتر جنتی با اشاره به پروژه ملی بیمارستان هزار تختخوابی ، پژوهشگاه ربع رشیدی و پروژه دندانپزشکی و چند پروژه استانی و...افزود:در حال حاضر حدود 185 هزار متر مربع پروژه ملی در سطح استان در بخش بهداشت و درمان در دست اجرا است.
وی تلاشهای صورت گرفته برای توسعه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مناطق محروم و کم برخوردار استان را قابل توجه دانست و به هزینه کرد و خرید 250 میلیارد تومان تجهیزات سرمایه ای در دولت سیزدهم تا هفته دولت در قالب سی تی اسکن، آنژیوگرافی و رادیوتراپی ، سی آرم و غیره اشاره کرد و گفت: در 9 شهرستان سی تی اسکن راه اندازی شده است.
دکتر جنتی با اشاره به بهره برداری از سی تی اسکن 160 اسلایس مرکز امام رضا (ع) در هفته دولت گفت: تلاش میکنیم تا با تمام توان ارائه خدمات با کیفیت را در دستور کار خود قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین و مهمترین سرمایه سازمانی است، توجه به جذب، ارتقاء وحفظ نیروهای متخصص ومتعهد را مورد تاکید قرار داد و افزود: مجموع نیروی انسانی جذب شده بیش از سه هزار نفر بوده است.
وی از جذب ۷۶ نفر عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و گفت: با تلاشهای صورت گرفته در طی دو سال گذشته ۲۳۰۰ نفر از محل قانون ایثارگری تبدیل وضعیت شدند.
وی به جذب ۳۵۰ بهورز بصورت قراداد کار معین و ۸۰ نفر پزشک خانواده اشاره کرد و ادامه داد: امسال مجوز جذب پیمانی 498 نفر نیروی انسانی تخصصی اخذ شده است که از این تعداد فراخوان جذب تعداد 222 نفر انجام شده و فراخوان جذب 276 نفر نیز تا یک ماه آتی منتشر می شود.
در ادامه دکتر جنتی یکی از دغدغه های حوزه دانشگاه علوم پزشکی تبریز را عمر بالای 50 الی60 سال بیش از 70 درصد بیمارستانهای تبریز اعلام کرد و گفت: ما درشرایط بحرانی نیازمند ساختمانهایی هستیم که در زمان زلزله و اتفاقات ناگوار بتواند استحکام لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به محدود بودن منابع و امکانات کشور و استفاده از تمام ظرفیتها از جمله ظرفیت خیرین و مسئولیتهای اجتماعی شرکت های و مولد سازی برای پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارائه خدمات مطلوب به مردم در حوزه بهداشتی و درمانی افزود: با منابع موجود برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی امکان حل این مشکلات مقدور نبوده و نیازمند کمکهای خیرین، مشارکت و همه دستگاه ها بین بخشی و برون بخشی و تبدیل حوزه سلامت به یک مطالبه عمومی هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به نیاز به شش الی هفت هزار تخت نوساز در بیمارستانهای استان گفت: بیش از 70 درصد بیمارستانهای استان بالای 60 سال عمردارند و نوسازی و بهسازی در این بخش نیازمند عزم جدی و مشارکت آحاد جامعه است.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید