رییس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آغاز اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترمحمد قنبری هدف از اجرای این طرح را ساماندهی، بهبود و ارتقای وضعیت بهداشتی اماکن حساس از جمله مجتمع های رفاهی، سرویس های بهداشتی و نمازخانه های بین راهی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر های مواصلاتی استان عنوان کرد.
وی گفت: این طرح به منظور پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیط به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیرمسافرین و عموم مردم اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با اجرای این طرح نقاط قوت و ضعف مراکز اشاره شده استخراج و پیگیری های لازم جهت برطرف کردن نواقص بهداشتی از سوی شبکه های بهداشت شهرستان ها انجام می شود.
رییس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت گفت: شماره تلفن 190 کشوری و 31773737 استانی آماده پاسخگویی و رسیدگی به شکایات همشهریان است.