تاریخ : جمعه 7 مهر 1402
کد 16665

رئیس هیات اجرائی ششمین انتخابات نظام پرستاری استان آذربایجان شرقی در بازدید از فرایند انتخابات مطرح کرد؛

حضور بیش از 2000 نفر عضو نظام پرستاری در پای صندوق های رای

رئیس هیات اجرائی ششمین انتخابات نظام پرستاری استان آذربایجان شرقی در بازدید از فرایند انتخابات گفت: تا ساعت 16 امروز بیش از 2000 نفر در انتخابات ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر جواد احمدیان، با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی تا به این لحظه مقام دوم کشوری در مشارکت انتخابات نظام پرستاری را به خود اختصاص داده است افزود: مقدمات انتخابات نظام پرستاری از یک ماه قبل در استان آغاز شد و امروز شاهد حضور پر شور اعضای این تشکل صنفی در عرصه انتخابات هستیم.
دکتر احمدیان با اشاره به کاندیداتوری بیش از 50 نفر در این دوره از انتخابات افزود: در کل سطح استان بیش از 10 هزار نفر پرستار و سایر کادر پزشکی حائز صلاحیت شرکت در این انتخابات هستند.
وی افزود: ما شاهد حضور پرشور در انتخابات نظام پرستاری هستیم و انتظار می رود با حضور افراد بیشتر و استقبال در انتخابات آرای این دوره بیش از دوره های قبلی باشد.
وی در خاتمه سخنانش گفت: تا کنون روند انتخابات نظام پرستاری با آرامش و بدون هیچ شبهه ای با استقبال پرشور گروه پرستاری در حال برگزاری است.
گفتنی است؛ انتخابات نظام پرستاری تا ساعت 20 امروز ادامه دارد.
جهت مشاهده عکس های خبری کلیک فرمایید.


 
  • نوشته شده
  • در جمعه 7 مهر 1402