تاریخ : دوشنبه 8 آبان 1402
کد 16931

بازدید معاون آموزشی وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی از بخش های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزیر بهداشت در جریان سفر یکروزه به استان آذربایجان شرقی از بخش های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکترابواافضل باقری فرد امروز با حضور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشکده در جریان مسائل ومشکلات آموزشی این دانشکده قرار گرفت. معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به جایگاه بسیار خوب دانشگاه علوم پزشکی تبریز در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور این دانشگاه را بعنوان یکی از افتخارات وزارت بهداشت برشمرد.
دکتر بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این بازدید ضمن اشاره به مشکلات این دانشکده کمبود فضای فیزیکی و کلاس های آموزشی را از عمده ترین آنها برشمرد.
دکتر نقی پور با بیان اینکه به دنبال افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان مسائل ومشکلات عدیده ای برای دانشگاه علوم پزشکی تبریز از لحاظ تامین اعضای هیات علمی، تامین فضای فیزیکی و کمبود اعتبارات لازم ایجاد شده است خاطر نشان ساخت با همکاری جهاد گونه مسئولین آموزشی ودانشکده و اعضای هیات علمی توانمند در کیفیت آموزش های ارائه شده دچار هیچگونه خللی نشده است.
دکتر داریوش سوادی اسکوئی رئیس دانشکده پزشکی نیز دراین دیدار با اشاره به قدمت این دانشکده و دارا بودن تعداد زیاد اساتید و دانشجویان نخبه کشوری از تحصیل 450 دانشجوی خارجی در این دانشکده خبر داد.
وی کمبود فضای فیزیکی و تغییر کاربری سایر فضاهای دانشکده به محیط آموزشی و استفاده از سالن های کنفرانس بعنوان کلاس آموزشی در این دانشکده را از چالش های این دانشکده برشمرد.
در جریان این بازدید معاون آموزشی وزیر ضمن حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه و ادای احترام به مقام والای آنان ، در جریان وضعیت پیشرفت پروژه توسعه فضای فیزیکی دانشکده دندان پزشکی قرار گرفته و قول مساعد جهت پیگیری اعتبارات لازم تا تکمیل پروژه داد.
دکتر باقری فرد همچنین از بخش مهارت های بالینی دانشکده داروسازی، اتاق داروخانه ، اسکیل لب دانشکده داروسازی بازدید کرده و با مسئولین وکارشناسان این بخش ها دیدار وگفت وگو کرد.دکتر خسرو ادیب کیا رئیس دانشکده داروسازی نیز در این بازدید با اشاره به جایگاه درخشان این دانشکده در سطح خاورمیانه ؛ کمبود تجهیزات را مهمترین مشکل اساتید ودانشجویان این دانشکده عنوان کرد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با حضور در مرکز تحقیقات دانشجوئی دانشگاه احراز رتبه اول کشوری را به مسئولین ودانشجویان تبریک گفت.
دکتر باقری فرد همچنین از مرکز جامع آزمون دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید کرده و جهت تکمیل وارتقای ظرفیت آن دستورات لازم را صادر کرد.
گفتنی است در حاشیه این بازدید معاون آموزشی وزیر بهداشت از بخش های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز بازدید کرده و با مسئولین آن به گفت وگو پرداخت.
جهت مشاهده تصاویر خبری کلیک کنید.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 آبان 1402