رئیس دبیرخانه گروه کاری تخصصی سلامت، ایمنی و امنیت غذایی آذربایجان شرقی، گفت: بر اساس دستور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برش استانی برنامه های امنیت غذا و تغذیه در راستای سیاست ابلاغی و در قالب برنامه های عملیاتی سالانه تدوین می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر غلامرضا نورآبادی در جلسه سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه استانی با رویکرد سند ملی دانش بنیان که روز چهارشنبه یکم آبان ماه 1402 در سالن جلسه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد ادامه داد: برش برنامه عملیاتی ذیل کمیسیون سلامت و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی تا پایان سال جاری ، ذیل سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی با محوریت معاونت های بهداشت و غذا ودارو و مشارکت سایر واحد ها از طریق دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها تدوین و به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال می شود.
دکتر نورآبادی گفت: در این راستا حیطه فراهمی، حیطه دسترسی، حیطه مصرف و سلامت تغذیه ای، حیطه سلامت، ایمنی و کیفیت غذا در زنجیره غذایی، حیطه سلامت آب آشامیدنی، حیطه تاب آوری در سند امنیت غذا مورد توجه ویژه قرار می گیرد.
وی ادامه داد: در تهیه برش استانی احصاء چالش های برنامه ها، با همکاری و هماهنگی دستگاه های مربوطه و با حضور افراد تصمیم گیر، انجام علمی و عملی اقدامات، رعایت موارد پدافندی، همکاری های بین بخشی، به اشتراک گذاری اطلاعات، استفاده از پتانسیل خیرین، فرهنگ سازی در ارتباط و همیاری، استفاده از فناوری های دانش بنیان، آموزش عامه مردم از طریق فضای مجازی و... مورد تاکید قرار دارد.
در خاتمه این جلسه کلیه معاونت ها و ادارات مسائل و راههای همکاری در تهیه برش استانی را مورد بحث و بررسی قراردادند و آمادگی خود را برای تهیه سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه اعلام کردند.
جهت مشاهده عکس های خبری کلیک کنید.