تاریخ : دوشنبه 21 اسفند 1402
کد 17973

برگزاری کارگاه یک روزه هم اندیشی برنامه های دبیرخانه سلامت، ایمنی  و امنیت غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کارگاه یک روزه هم اندیشی برنامه های دبیرخانه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی استان با هدف تبیین برنامه های دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور در برش استانی و شهرستانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دنشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر غلامرضا نورآبادی رئیس دبیرخانه کارگرروه تخصص سلامت، ایمنی و امنیت غذایی استان در جلسه هم اندیشی و تبیین برنامه های دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور در برش استانی و شهرستانی که با حضور کلیه مسئولین و کارشناسان کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشکده ها و شبکه های بهداشت و درمان استان که روز یکشنبه بیستم اسفند ماه 1402 در سالن معاونت توسعه و مدیریت دانشگاه برگزار شد در خصوص تغییرات برنامه های این کارگروه گفت: کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده به شورای اجتماعی استان تبدیل شده و به در مرکز استان به ریاست معاون اجتماعی و در شورای اجتماعی شهرستان به ریاست فرماندار تشکیل خواهد شد.
دکتر نور آبادی ادامه داد: تغییرات احتمالی ساختاری در این کارگروه به ریاست فرماندار و دبیری رئیس شبکه، جهت تسهیل در برگزاری، مدیریت، تمرکز روی موضوعات سلامت، تسهیل پیگیری مصوبات و... است و ما امیدواریم با هماهنگی، همفکری، هم افزایی و استفاده از تجربیات همدیگر بتوانیم در پیشبر اهداف این کار گروه موثر باشیم.
وی در خصوص امنیت غذایی ادامه داد: برنامه های کشوری و استانی از جمله ممنوعیت مصرف و تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت، برنامه ملی شیر مدرسه، حمایت از ترویج و تولید آرد و نان کامل در استان و نظارت برآن، برش استانی سند امنیت غذا و... از جمله برنامه هایی است که مورد پیگیری جدی قرار گرفته است.
رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت، ایمنی و امنیت غذایی استان استفاده از خانه مشارکت مردمی، رابطین یا پیام گزاران سلامت و رابطین سلامت ادارات، استفاده از ظرفیت و پتانسیل خیرین را برای تسهیل در انجام پویش ها و برگزاری جلسات امری ضروری دانست.
دکتر فتح اله پور علی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان نیز در این جلسه با تشریح سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه گفت: با دستور رئیس محترم جمهور در شانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و صدور شانزدهمین جلسه شورای عالی استاندارد، دستور تلفیق و تجمیع اسناد ملی موجود در حوزه امنیت، غذا؛ تغذیه و ایمنی و سلامت غذا صادر شد و این تجمیع اسنادی چون سند ملی دانش بنیان، اسناد سازمان پدافند غیر عامل، اسناد شورای امنیت ملی و ... را شامل می شود.
وی با بیان اینکه امنیت غذایی زیر بنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و امنیت غذایی زمانی به دست می آید که همه مردم همواره به غذای کافی، سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی فیزیکی و اقتصادی داشته باشند در تشریح کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه گفت: این کارگروه متشکل از نمایندگان تام الاختیار 23 دستگاه اجرایی است.
وی در تشریح شاخص های جهانی برای نشان دادن امنیت غذایی در کشور ها شاخص لاغری و کوتاهه قدی در کودکان زیر 5 سال و شیوع بیماری های غیر واگیر را تشریح کرد.
جهت مشاهده  عکس های خبر کلیک کنید.
 
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 21 اسفند 1402