معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بازدید و نظارت بر 10 هزار مکان عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در هفته اول تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر حسین حقائی با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان، هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جهت پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر عنوان کرد و گفت: نظارت بر اماکن بین راهی و پرتردد و سامانه های آبرسانی در اولویت برنامه های نظارتی این طرح بوده است.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از 24 اسفند 1402 لغایت 7 فروردین سال جاری، با انجام بیش از 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، بیش از 300 مورد اخطاریه کتبی صادر کردند که منجر به پلمپ 17 مورد از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شده است.
وی همچنین افزود: این برنامه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط که مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و آشامیدنی هستند در حال انجام است.
وی گفت: تعداد 5889 مورد کلرسنجی از منابع آب آشامیدنی و 400 مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی در سطح استان انجام شده است.
دکتر حقائی از کشف و معدوم سازی بیش از ۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در طی مدت خبر داد و افزود: کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد به جد مورد پیگیری قرار میگیرد.
رییس مرکز بهداشت استان ضمن اشاره به فعالیت کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری، به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص تشکیل 24 اکیپ بازرسی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل اشاره کرد و افزود: از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب در سطح شهرستان ها و در شهرهای مسافرپذیر نیز تا ساعت 24 شب و با همکاری سازمانها و ادارات مختلف از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صمت، اتحادیه های اصناف، دامپزشکی، فرمانداری ها و سایر ادارات، بازرسی های لازم بعمل می آید.