تاریخ : چهارشنبه 8 ارديبهشت 1395
کد 1807

کار گروه سلامت وامنیت غذا درشهرستان هشترود

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان هشترود با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و جمعی از مسئولان شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عموم دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمد حسین صومی در جلسه کار گروه سلامت شهرستان هشترود خاطر نشان کرد: دولت تدبیر و امید در حوزه بهداشت و درمان کارهای بسیار مثبتی انجام داده که در دولت‌های قبل بی سابقه بوده است.

وی افزود: قبل از به روی کار آمدن دولت تدبیر و امید وضعیت بهداشتی کشور به‌خصوص استان آذربایجان‌شرقی خراب بود به طوری که فقط در آذربایجان‌شرقی 190 میلیارد تومان بدهی به بار آورده بودند.

صومی گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت توسط دولت دکتر روحانی در طول سال گذشته فقط برای تجهیز و باز سازی بیمارستان امام حسین(ع) هشترود شش میلیارد تومان هزینه شده که این نشان از درایت و کار آمدی دولت یازدهم می‌باشد.

وی از دایر شدن کلینیک شبانه روزی در ساختمان قدیم شبکه بهداشت و درمان خبر داد و افزود: در کل استان تعداد 200 طرح نیمه تمام وجود دارد که با عنایت الهی در آینده شاهد افتتاح آنها خواهیم بود.

قائم مقام وزیر بهداشت و درمان یاد آور شد: اختصاص دستگاه فی کو و آندوسکوپی و دستگاه رادیولوژی پورتال برای بیمارستان هشترود در دستور کار قرار گرفته و تا چند مدت دیگر این مرکز بهداشتی به دستگاههای یاد شده مجهز خواهد شد.

وی عنوان کرد: متاسفانه سختگیری‌های بی مورد کارشناسان تامین اجتماعی باعث متضرر شدن شهرستان و مرکز استان می‌شود به طوری که سالانه 20 درصد به ما کسورات زده می‌شود.

صومی اظهارکرد: وظیفه بیمه در قبال دریافت پول این است که باید خدماتدهی کند و نباید از وظیفه خود عدول کرده و با زدن کسورات مانع کار خدمات رسانی شود زیرا این کارها موجب متضرر شدن سیستم می‌شود.

وی ادامه داد: در سال گذشته 115 تخت ویژه وارد مراکز درمانی کشور شده که یکی از آنها مراکز درمانی بیمارستان هشترود می‌باشد به طوری که می‌توان گفت در سال گذشته تخت های ویژه استان 40 درصد افزایش یافته و در طول دو سال دو برابر خواهد شد.

 صومی اضافه کرد: در اختصاص دادن کادر درمانی به مراکز بهداشتی و درمانی به علت کمبود اعتبارات، ناتوان هستیم اما برای بیمارستان هشترود اگر نفری آماده باشد که در اینجا کار کند حتما توسط شرکت‌های مورد قرار داد جذب خواهد شد.

وی در مورد پرداخت نشدن کارانه و اضافه کاری کادر بیمارستان هشترود گفت: کارانه کادر بیمارستان را هر زمانی که بیمه با دانشگاه علوم پزشکی تسویه حساب کند پرداخت خواهیم کرد اما پرسنل شبکه بهداشت هشترود اعتباراتش از جای دیگر تامین می‌شود و آنها می‌توانند به موقع مطالباتشان را دریافت کنند اما بحث کادر مشغول در بیمارستان از منابع مالی درمان تامین می‌شود.

صومی اشاره کرد: هنوز بیمه خدمات درمانی مطالبات دانشگاه علوم پزشکی را پرداخت نکرده است و ما نمی‌توانیم پیش از اینکه از بیمه‌ها دریافتی داشته باشیم کارانه کادر را بپردازیم اما در مورد حقوق و اضافه کاری باید به تعهداتمان عمل کنیم و مطالبات کادر درمانی را به موقع به حسابشان واریز نمائیم.

قائم مقام وزیر بهداشت یاد آور شد: قرار بر این شد که در شهرستان چاراویماق در قالب یک طرح به مشکلات دهان و دندان پرداخته شود و در ادامه کلنیک های دندانپزشکی در شهرستانها راه اندازی شود و با این کار اکثر مشکلات دندانپزشکی حل خواهد شد.

بر اساس این گزارش؛ با حضور دکتر صومی دو طرح عمرانی و بهداشتی ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان و اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) هشترود افتتاح شد.

صومی در این مراسم خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر و هریس نیز راه اندازی خواهد شد.

 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 8 ارديبهشت 1395