قائم مقام مناطق آمایشی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید بتواند با چکش کاری های لازم در برنامه های ارائه شده راه گشای اصلی را برای حوادث ترافیکی کشور ارائه کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر جبرائیل نسل سراجی در نهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با بیان اینکه در دنیای امروز اگر دانشگاهی از قافله توسعه دانش و به کارگیری آن عقب بماند دانشگاهی پایدار نخواهد بود، گفت: کاملا مشهود است که در سطح جهان بسیاری از موسسات آموزشی که آنالیز آموزشی خود را با بستر جامعه هماهنگ نکردهاند، از جامعه طرد شدهاند و برخی از آنها نیز تعطیل شدهاند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با سابقهای طولانی جایگاه خاصی را در نظام آموزشی علمی کشور داراست و امید زیادی داریم که بتواند به عنوان مرجعیت علمی در راستای وظایفی که به عهده این دانشگاه گذاشته شده است، گام بردارد.
وی با اشاره به اینکه سیاست آموزشی عالی کشور ایجاب میکرد که دانشگاهها به صورت جزیرهای عمل نکنند، تاکید کرد: در سطح کشور بیش از 60 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی داریم که هر کدام با توجه به نیاز کشور به 10 کلان منطقه تقسیم شدند و بایستی دانشگاههای موجود در هر منطقه با توجه به ماموریت های ابلاغی با همکاری و هماهنگی تلاش کنند بخشی از مشکلات سلامت کشور را حل نمایند.
دکتر نسل سراجی افزود: طبق این تقسیم بندی دانشگاه های علوم پزشکی در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی ، اردبیل و مراغه در یک کلان منطقه قرار گرفته و چهار ماموریت عمده در راستای تحول و نوآوری در حوزه پزشکی بر عهده آنان قرار گرفت تا با همکاری یکدیگر بتوانند الگوی علمی در خصوص این زمینه ها به کشور ارائه دهند.
ادامه داد: این کلان منطقه باید بتواند در حوزه ترافیک شهری و داروسازی راهکاری ها اساسی برای کشور ارائه دهند و انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی تبریز با چنین سابقه درخشانی بتواند راه گشایی برای حل مشکلات کشور باشد.
وی تاکید کرد: هر دانشگاهی که نتواند در اجرای این ماموریت ها خوب عمل کند نخواهد توانست در کشور و وزارت سر بلند کند چرا که دانشگاه های بسیاری در سطح کشور در این مسابقه علمی پیش افتاده اند و به سرعت پیش می روند.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید بتواند با چکش کاری های لازم در برنامه های ارائه شده راه گشای اصلی را برای حوادث ترافیکی کشور ارائه کند.