رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از لزوم بستر سازی برای مصرف نان کامل در آذربایجان شرقی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر غلامرضا نورآبادی در جلسه پیگیری تولید آرد و نان کامل در استان که با حضور مدیران کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، اداره کل غله، اتاق اصناف، اتحادیه نانوایان، انجمن صنفی کارخانه های آرد و نان، و مدیران مرتبط از معاونت های بهداشت و غذا و داروی دانشگاه، روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه 1403 در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد در خصوص اهمیت این جلسه گفت: با عنایت به اجرای برنامه کشوری تولید آرد و نان کامل در استان ها و پیگیری اجرای برنامه از سوی دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور کمیته پیاده سازی تولید آرد و نان کامل به منظور تسهیل در اجرایی شدن برنامه تشکیل شده است.
وی گفت: همکاری همه دستگاه های اجرایی به منظور رفع چالش های این حوزه ضروری است.
گفتنی است؛ در این جلسه مسئولین ادارات خلاصه ای از اقدامات و چالش های موجود در روند اجرایی شدن برنامه را مطرح کردند و در این خصوص به بحث و بررسی پرداختند.
لازم به ذکر است؛ مواردی همچون فرهنگ سازی برای مصرف نان کامل، به روز کردن و تجدید نظر در دستورالعمل های موجود، نظارت کامل در تولید، توزیع و مصرف، حمایت از تولید کننده، افزایش سهمیه و دادن سوبسید به نانوایی ها، صرفه اقتصادی، اطمینان از نان کامل بودن، صرفه جویی در زمان و هزینه، استفاده از شرکت های دانش بنیان ، غنی سازی آردهای ضعیف، اصلاح نژاد گندم و ....در این جلسه مطرح شد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.