جلسه دیدار هیأت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی با جناب آقای دکتر حاجتی دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت در محل اتاق ریاست دانشکده برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر احسانی رئیس محترم دانشکده طی بیانات کوتاهی بر جایگاه دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز در کشور و مرجعیت آن در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در مقاطع مختلف اشاره کرده و تجارب و تخصص اعضای هیئت علمی دانشکده در حوزهی درمان تغذیهای و صنایع غذایی را بهترین پشتوانهی کاری فارغ التحصیلان این رشته ها در مراکز درمانی و صنعتی را در تداوم مسیر توسعه و پیشرفت دانشکده دانستند.
جلسه دیدار هیأت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی با جناب آقای دکتر حاجتی دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت در محل اتاق ریاست دانشکده برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر احسانی رئیس محترم دانشکده طی بیانات کوتاهی بر جایگاه دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز در کشور و مرجعیت آن در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در مقاطع مختلف اشاره کرده و تجارب و تخصص اعضای هیئت علمی دانشکده در حوزهی درمان تغذیهای و صنایع غذایی را بهترین پشتوانهی کاری فارغ التحصیلان این رشته ها در مراکز درمانی و صنعتی را در تداوم مسیر توسعه و پیشرفت دانشکده دانستند. در ادامه خانم دکتر عباسعلیزاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز به اقدامات دانشکده در خصوص تأسیس رشته های علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و سیاستهای غذا و تغذیه درمقطع دکترای تخصصی اشاره کرده و بر لزوم توجه به تغذیه بالینی و ایجاد گروه مربوطه و رشته کارشناسی ارشد تغذیه بالینی تأکید نمودند. آقای دکتر پورقاسم معاون پژوهشی دانشکده نیز به تعداد مقالات ایندکس شده در پایگاههای استنادی معتبر علمی از جمله Scopus به تعداد 456 مقاله طی 10 سال اخیر و رشد علمی توسط اعضای هیئت علمی دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی به عنوان دانشکده مطرح در سطح ملی و منطقه ای اشاره نمودند. دکتر حاجتی نیز بر ضمن تأکید و توجه به گسترش کمی و کیفی رشته های آموزشی در دانشکده، در خصوص همکاری ها و مساعدت های لازم جهت نیل به این هدف متذکر شدند.