تاریخ : سه شنبه 22 خرداد 1403
کد 18540

کسب عنوان مدیریت برتر توسط مدیریت غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز حائز رتبه مدیریت برتر در حوزه ایمنی غذا در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سومین همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا و با شعار ” ایمنی غذا: برای موارد غیرمنتظره آماده باشید” در سالن همایش های صدا و سیما تهران با حضور دکتر بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر محمداسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مدیران سازمان غذا و دارو روز یکشنبه بیستم خرداد ماه 1403 با تقدیر از مدیران و واحدهای برتر این حوزه برگزار شد.
گفتنی است: در این همایش دکتر مهدی ایمانی، مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان مدیر برتر در حوزه ایمنی غذا انتخاب و تندیس ویژه روز جهانی ایمنی غذا با لوگوی سازمان غذا و دارو را به همراه لوح تقدیر از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد.
همچنین در این آئین تجلیل از فعالان واحدهای تولیدی برترحوزه ایمنی و سلامت غذا در قالب «شرکت‌های برتر و سرآمد از نقطه نظر ارتقای ایمنی و بهداشت تولید مواد غذایی در زنجیره تامین (پیش تولید تا عرضه)، محصولات غذایی و آشامیدنی ارتقا یافته از نظر سطح ایمنی و سلامت و مسئولین فنی با اثر بخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا)» بر اساس شاخص‌های معین، تقدیرشد.
شایان ذکر است: در این مراسم از واحد تولیدی شونیز (داداش برادر) تبریز نیز به عنوان واحد فعال و برتر در حوزه ایمنی مواد غذایی تقدیر به عمل آمد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.
جهت مشاهده فیلم کلیک کنید.








 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 22 خرداد 1403