جشنواره غذای سالم با شعار کاهش مصرف نمک، روغن، قند و شکر در دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، سومین جشنواره غذای سالم؛ با هدف کاهش مصرف نمک، روغن، قند و شکر با حضور پرشور تیمهای دانشجویی دختر و پسر در سلف مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید. در این جشنواره دانشجویان با تهیه غذا، دسر و نوشیدنیهای مختلف به رقابت با هم پرداختند که در پایان با اعلام تیم داوری به تیم های اول تا سوم خواهران و برادران جوایزی اهداء گردید.
برادران:
رتبه اول (امید):
محمدجواد میرزایى- میرحسين سيدولى لو -ابوبکر شکارچى و جلال شادمان نيا
رتبه دوم (دامول):
حسین اسفندیارى- بهزاد یوسفى کامیار مولودى و مسعود مدرسى
رتبه سوم (منتظران):
کرامت احمدى - على رسولى- على شاهوتى رضا شهبازى
خواهران:
گروه اول (هنر هشتم):
زهرا علیزاده- زهرا اسدی- فاطمه مرادزاده- راضیه کریم زاده
گروه دوم ( مزه):
مینا آسیایی - فاطمه خدایی-سیما اقایی-زهرا نوروزی
گروه سوم (اوتای):
غلامی-فائزه ارجوند-مینا صلاحی-نسرین رفیعی