معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه مدیریت بیماران ترومایی استان گفت: بیمارستان امام رضا(ع) تبریز بعنوان بزرگترین مرکز ترومای شمالغرب کشور نقش بسیار تعیین کننده ای دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، جلسه سیاستگذاری برای تعیین تکلیف و مدیریت بیماران ترومایی دانشگاه با حضور معاون درمان و معاون آموزشی دانشگاه و کارشناسان ذی ربط، روسای بیمارستان های امام رضا(ع) و زهرا مردانی آذر، مدیران نروسرجری و جراحی روز چهارشنبه هیجدهم مهر ماه 1403 در حوزه ریاست مرکز امام رضا (ع) تشکیل شد.
در این جلسه مسائل مختلف با هدف راحتی و رضایت بیماران و تمهیدات لازم برای ارائه خدمات با کیفیت برای بیماران تصادفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر اصغر جعفری روحی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حاشیه این جلسه گفت: ارائه خدمات درمانی مناسب به بیماران ترومایی مخصوصا ترومای کودکان نیازمند یک کار تیمی خوب شامل: تماس گیرندگان، پرسنل مرکز پیام امدادگران اورژانس، تکنسین های اورژانس، مراکز درمانی مناسب و مجهز، سرویس های خاص مستقر در مراکز درمانی (جراحی، نروسرجری، اطفال و...) و سرویس های توانبخشی است
.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: امروزه تروما به عنوان یکی از عوامل مهم مرگ ومیر و ناتوانی در دنیا مطرح است بطوریکه پس از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان، سومین علت عمده مرگ برای تمام رده های سنی و عامل اصلی مرگ در افراد 12 تا 29 ساله است.
دکتر جعفری روحی اظهار داشت: آسیب های ترومایی می توانند عوارض زیادی به ارگان های اصلی بدن نظیر جمجمه، قفسه سینه، شکم، لگن و اندام های فوقانی و تحتانی وارد کنند و بدنبال این آسیب ها تغییرات همودینامیکی و متابولیکی در بدن ایجاد می شود که گاهی بسیار پیچیده بوده و حتی با وجود رسیدگی زیاد، عوارض و مرگ و میر را بدنبال دارند. که بیمارستان امام رضا(ع) تبریز بعنوان بزرگترین مرکز ترومای شمالغرب کشور نقش بسیار تعیین کننده ای در این حوزه دارد.
گفتنی است: در این جلسه برای برنامه ریزی و اقدام لازم در خصوص ایجاد و راه اندازی مرکز مدیریت ترومای کودکان در مرکز آموزشی درمانی مردانی آذر در آینده نزیک تاکید شد.
برای مشاهده تصاویر بیشتر کلیک کنید.