تاریخ : چهارشنبه 23 آبان 1403
کد 19340

به همت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد؛

بیمارستان طالقانی تبریز به عنوان مرکز منتخب پذیرش مصدومین حوادث پرتوی و شیمیایی

جلسه هم اندیشی تخصصی پدافند غیرعامل پرتوی در حوزه سلامت در بیمارستان طالقانی تبریز، به عنوان مرکز منتخب پذیرش مصدومین حوادث پرتوی و شیمیایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، هم اندیشی تخصصی پدافند غیرعامل پرتوی در حوزه سلامت پیرو هماهنگی قبلی با گزارش دهی و اقدامات معاونتهای دانشگاه در ارتباط با تجهیز بخش اورژانس بیمارستان منتخب طالقانی برای پذیرش مصدومین حوادث پرتوی و شیمیایی با حضور فعال کلیه نمایندگان معاونتها و مدیریت های دانشگاهی که به نوعی در آماده سازی و تجهیز مرکز پذیرش مصدومین ناشی از عوامل پرتو های یونساز نقش تامین سلامت را دارا هستند روز سه شنبه بیست و دوم ابان ماه 1403 در سالن کنفرانس بیمارستان منتخب پدافند پرتوی استان تشکیل شد.
دکتر غلامرضا نورآبادی رئیس اداره پدافند غیرعامل و دبیر کمیته دانشگاه علوم پزشکی، ضمن تبیین اهداف، ابعاد و اهمیت پدافند غیر عامل پرتوی، به آمادگی پتانسیل های دانشگاه در برابر تهدیدات احتمالی در حوزه های پرتوی و شیمیایی، بر تجهیز بیمارستان منتخب پرتوی طالقانی تبریز بعنوان سایت پذیرنده مصدومین احتمالی در این نوع حوادث تاکید کرد.
وی  با تشریح مسئولیت های معاونتها و مدیریتهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ارتقای تاب آوری سیستم سلامت در حوادث پرتوی ادامه داد: مرکز ید درمانی امام رضا(ع) با ساختار استاندارد پرتوی بعنوان سایت پشتیبان در موضوع پذیرش مصدومین احتمالی پرتوی مطرح است.
دکتر نورآبادی با بیان نقش پرتوها و تششعات در پدافند غیر عامل افزود: تمرکز دانشگاه و وزارتخانه بر تجهیز و آماده سازی بیمارستان منتخب طالقانی در حوزه پرتوی است و ساختار اصلی در آینده بر تجهیز این بیمارستان از لحاظ فیزیکی، پرسنلی و سایر استانداردهای تعریف شده خواهد بود.
در این جلسه دکتر منصور رضائی رئیس بیمارستان طالقانی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری های بین بخشی مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: از جمله اقدامات انجام یافته در راستای هزینه کرد اعتباری وزارت بهداشت برای این بیمارستان، از خرید 12 ست لباس حفاظت فردی TYPE C، حضور 5 نفر پرستار بخش اورژانس با تخصص دوره پدافند غیرعامل پرتوی (تشکیل شده از طرف پدافند غیرعامل استانداری) و نیز پیگیری خرید یک دستگاه چادر آلودگی زدایی جمعی با هماهنگی وزارت بهداشت نام برد.
در ادامه این جلسه، نظرات تخصصی حاضرین در حیطه های مختلف اعم از درمان، بهداشت، غذا و دارو، اورژانس و EOC، منابع فیزیکی، توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، گروه رادیولوژی دانشگاه، اعضای هیئت علمی گروه های رادیولوژی و فیزیک پزشکی، خون و انکولوژی و ... در ارتباط با موضوعات آتی و راهکارهای تسهیل این برنامه ارائه شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 23 آبان 1403