به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از ششم تا نهم آذراه کنگره کشوری زنان و زایمان در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور 400 شرکت کننده و ارائه سخنرانی و پنل های آموزشی 90 تن از اساتید برجسته کشوری در رشته های زنان و زایمان، رادیولوژی، نوزادان، ژنتیک از دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود.
دکتر زهرا فردی آذر رئیس کنگره زنان و زایمان گفت: هدف اصلی این رویداد بزرگ علمی ارائه آخرین دستاوردها در زمینه تشخیص ودرمان بیماریهای زنان ومامایی است.در این کنگره توجه خاصی به روشهای جراحی کم تهاجمی شده وامید است با آموزش همه جانبه روش های نوین جراحی، گام بلندی در راستای ارتقای سلامت بانوان عزیز برداشته شود.
اساتید رشته های فلوشیپ زنان شامل انکولوژی ، پریتانالوژی ، نازائی ، لاپاراسکوپی وکف لگن به بحث وتبادل تجربیات در خصوص یافته های جدید علمی وچالش های موجود به همراه علمی لاپارسکوپی وهیستروسکوپی خواهد بود.
دکتر پرویز شهابی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در مراسم افتتاحیه کنگره فوق، ضمن تقدیر از تلاش های چندین ماهه برگزار کنندگان این کنگره ، بر نقش اساسی حوزه سلامت زنان در سلامت جامعه تاکید کرد و عمده چالش های پیش روی پژوهش های ارتقای سلامت زنان را کمبود بودجه های تحقیقاتی ، موانع فرهنگی واجتماعی ، موانع اخلاقی و کمبود اطلاعات لازم در این حوزه عنوان کرد.
وی همچنین پیشنهاداتی در جهت رفع کاستی های موجود در عرصه تحقیقات حوزه سلامت زنان را برشمرده و تخصیص بودجه های لازم ، تقویت ارتباطات بین المللی و استفاده از فناوری های نوین را جزو راهکارهای رفع این مسئله دانست.
وی بر ضرروت انجام پژوهش های لازم در زمنه ارتقای سلامت مادران تاکید کرده وگفت: اساتید بسیار مجرب در حوزه تخصصی زنان بار سنگین سلامت قشر بسیار مهمی از جامعه را بر عهده دارند.
وی با اشاره بر تاثیر فراوان متخصصین زنان و مامایی بر بحث جوان جمعیت ، افزود: با ارتقای دانش علمی در این حوزه شاهد کاهش مرگ ومیر وعوارض ناشی از بارداری در مادران خواهیم بود.
وی وضعیت پژوهشی اساتید حوزه تخصصی زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز را مطلوب ارزیابی کرده وگفت: عمده مقالات و تحقیقات علمی اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز درمجلات و سایت های کشورهای امریکائی و اروپایی چاپ و منتشر می شود.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور در سال های اخیر، اظهار کرد: متاسفانه در اثر کاهش بودجه های پژوهشی در سال های گذشته ما شاهد کاهش تعداد پژوهش ها در حوزه های سلامت زنان و مادران بوده ایم.
دکترسودابه کاظمی رئیس انجمن متخصصین زنان و زایمان کشور نیز در این همایش ضمن تشکر از برگزار کنندگان این کنگره ، بر لزوم توجه مسئولین بالادستی بر مشکلات حوزه سلامت زنان و مادران تاکید کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب رئیس جمهوری از خطه آذربایجان و مجموعه پزشکان کشور ، آن را فرصت مغتنمی در جهت اتخاذ تصمیمات لازم در جهت کاهش مهاجرت این گروه از پزشکان به خارج از کشور و نیز تغییر حیطه کاری توسط این عزیزان برشمرد.
وی با اشاره تغییر حیطه کاری متخصصین حوزه زنان و مامایی به امور کم مسئولیت و پر درآمدتر آن را بحرانی برای آینده سلامت زنان و مادران جامعه دانست.
جهت مشاهده تصاویر خبر کلیک کیند.