دوازدهمین نمایشگاه رینوتکس سلامت کشور با حضور مدیرکل حوزه استانداری آذربایجان شرقی ،سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،جمعی از مدیران کل ادارت و سازمان های استان ، فناوران،شرکت های دانش بنیان، محققین، اساتید ،دانشجویان و دانش آموزان فناوردر محل پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این نمایشگاه از امروز سه شنبه به مدت چهار روز و از ساعت ۱۰ تا ۱۷ در حوزه های دانش آموزی، هیات علمی، سرمایه گذاران و صنایع برای بازدید علاقمندان، صاحبان صنعت و خدمات و محققان علوم پزشکی دایر است.
به گزارش فوق عزیز جوانپور هروی مدیر کل حوزه استانداری آذربایجان شرقی در آئین افتتاحیه این نمایشگاه با اشاره به اهمیت پژوهش در پیشرفت کشور، برلزوم افزایش تعامل شرکت های دانش بنیان و فناوران و محققین با صنعت در جامعه تاکید کرد.
وی از کلیه دست اندرکاران برپایی این نمایشگاه تشکر کرده و افتتاح پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز همزمان با آغاز این نمایشگاه را نویدی برتوسعه فعالیت های فناور محور در استان برشمرد.
دکتراحمدرضا جودتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در مراسم آغاز به کار این نمایشگاه، با اشاره به اینکه توجه به دستاوردهای علمی در حوزه سلامت یکی از محورهای اولویت دار این مجموعه است، گفت: بدون تردید آینده نظام سلامت وابسته به انجام تحقیقات علمی در حوزه های گوناگون علم پزشکی است.
دکتراحمدرضا جودتی لازمه توسعه تحقیق و پژوهش در کشور را سرمایه گذاری و تخصیص هزینه های لازم و کافی دانست و اظهار کرد: متاسفانه در ایران به موضوع تحقیق به ویژه در علوم پزشکی آنگونه که باید پرداخت نمی شود و این موضوع جای تامل بسیار دارد.
وی با اشاره به هزینه کردهای هنگفت کشورهای مختلف جهان و حتی کشورهای منطقه در زمینه انجام تحقیقات علمی، یادآور شد: ترکیه در سال گذشته میلادی حدود ۳۰ میلیارد دلار در بخش پژوهش و فناوری سرمایه گذاری کرد که نشان دهنده آینده نگری آنها است.
دکترجودتی مجموع هزینه های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال گذشته را حدود یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: این هزینه ها به هیچ عنوان پاسخگوی نیازمندی های علمی و تحقیقاتی حوزه سلامت و بهداشت کشور نیست .
وی با تاکید بر احیای جایگاه و شان علم و پژوهش در کشور، ادامه داد: باید مقام و منزلت پژوهشگران و محققان در تمام رشته های دانشگاهی و علوم پزشکی حفظ ، احیا و تقویت شود، چون گره گشایی از مشکلات عدیده در بخش های مختلف جز با انجام پژوهش های علمی باز نمی شود.
دکترجودتی با قدردانی ازشرکت های فناور و دانش بنیان شرکت کننده درنمایشگاه رینوتکس سلامت تبریز، خواستار همکاری و تعامل بیشتر و سازنده بین این شرکت ها و صنایع استان برای توسعه حوزه بهداشت، درمان و سلامت شد.
به گفته وی تعداد ۱۵۵ ایده از سوی شرکت های مختلف دانش بنیان و فناور برای حضور در نمایشگاه فوق به دبیرخانه ارسال شده بود که از بین آنها تعداد ۱۲۲ عنوان برای شرکت در نمایشگاه پذیرفته شدند.
گفتنی است جذب ایده ها و یافته های جدید علمی در حوزه سلامت، ایجاد بسترهای لازم و مناسب برای شبیه سازی های فناورانه، کمک به رشد شرکت های فناور، شناسایی نیازهای صنعت و دانشگاه ها، تجاری سازی ایده های علمی و فناوری از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه تخصصی رینوتکس سلامت است.
افتتاح و بازدید از دوازدهمین نمایشگاه رینوتکس سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز
افتتاح و بهره برداری از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز همزمان با دوازدهمین نمایشگاه رینوتکس سلامت