تاریخ : چهارشنبه 19 دي 1403
کد 19694

سوق دادن مشارکتهای مردمی به سمت حوزه های پیشگیری با رویکرد ارتقاء سلامت

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در جلسه هم اندیشی اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان بر سوق دادن مشارکتهای مردمی به سمت حوزه های پیشگیری با رویکرد ارتقاء سلامت تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، جلسه هم اندیشی اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان با حضور دکتر غلامرضا نورآبادی رئیس دبیرخانه شورای سلامت وامنیت غذایی استان و اعضای خانه مشارکت روز سه شنبه هیجدهم دی ماه 1403 در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه و در راستای اجرای سیاستهای دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور در خصوص تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت با هدف تعامل شبکه های مختلف مردمی، مشارکت در فرایند تدوین، اجرا و ارزشیابی برنامه های سلامت، انتقال انتظارات مردم، تغییر رفتار بواسطه انتقال پیامهای سلامت، فراهم شدن امکان توانمندسازی مردم، آگاهی دقیق تر از منابع و ظرفیتهای مردمی و خلاقیت در ارائه خدمات و انتقال پیامهای سلامت برگزار شد.
دکتر نورآبادی خانه مشارکت را محلی برای تعامل با شبکه های مختلف مردمی و مشارکت آنان در فرایند های تدوین، اجرا و ارزشیابی برنامه های سلامت در سطح استان دانسته و بیان کرد: در خانه مشارکت افزایش اعتماد بین دولت و جامعه نقش مهمی را ایفاء می کند و اعتماد یکی از جنبه های مهم روابط انسانی و اجتماعی در میان افراد و نهادهای اجتماعی است.
وی در خصوص نظام انتقال پیام های سلامتی راهکارهایی از جمله استخراج پیام های سلامتی آنهم با مشارکت سازمان های بین بخشی، برگزاری جلسات هم اندیشی نمایندگان خانه مشارکت، برگزاری نشست خبری، تهیه بنر، مصاحبه، فضای مجازی، استفاده از رسانه های جمعی و...را ارائه کرد.
دکتر نورآبادی با اشاره به اینکه انسان سالم محور توسعه پایدار است ادامه داد: برای رسیدن به توسعه پایدار عوامل اجتماع، اقتصاد، محیط زیست، بقاء، عدالت و زیست پذیری باید در تعامل باشند.
وی سطوح سلامتی را در سه سطح عنوان کرده و افزود: مشارکتها باید جنبه عملی پیدا کند و همراه با سواد سلامتی و همراهی های مردم همگام بوده و نگرش ما به این مشارکتها باید با دید تخصصی تر باشد.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت وامنیت غذایی استان بر تعامل، هماهنگی با ارگانها و ادارات بین بخشی تاکید کرد و گفت: سرمایه اجتماعی با شاخص های اعتماد و مشارکت اجتماعی و بر اساس عقلانی، مستمر و سازمان یافته بودن امکان بیشتری برای حل مسائل، مشکلات و معضلات جامعه را برای حرکت به سمت توسعه همه جانبه فراهم می کند و سرمایه اجتماعی مسیر توسعه و پیشرفت را هموار می کند.
در خاتمه همه اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت مسائل، مشکلات و نحوه همکاری و همیاری با مردم، حمایت دولت و نحوه مشارکت مردمی را به اشتراک گذاشته و خواستار مشارکت در 75 درصد سهم مردم و ارگانهای بین بخشی و تداوم جلسات فوق شدند.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 19 دي 1403