هفدهمین کارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های استان با موضوع مهارتهای کنشگری در محیط دانشگاه با حضور امامان جماعت دانشگاه های استان در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این کارگاه روز پنجشنبه نهم اسفند ماه 1403 با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر یوسف خیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، دکتر شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیس جمهور، حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالحمید بنابی، دکتر مهدی نظری معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین محمد انوری رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام والمسلمین مجید آقاجانی رئیس شورای استانی ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام والمسلمین نظری استاد حوزه و دانشگاه و امامان جماعت دانشگاه های استان در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
دکتر شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیس جمهور، ضمن تشکر از دعوت و حضور در این مراسم گفت: خرسندم از اینکه در این جمع معنوی حضور داشته و آرزوی توفیق برای دوستان در آستانه ماه مبارک رمضان را داشته و امیدوارم در تقویت ایمان و اراده و تزکیه نفس کوشا باشیم. بنده افتخار این را دارم که عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستم.
وی همچنین با اشاره به روحیه وفاق ملی دکتر پزشکیان گفت: ایشان اعتقاد راسخ به مسئله حجاب را دارند و فقط از لحاظ برخورد تند مخالف بوده و معتقدند که با محبت باید با جوانان برخورد شود.
در ادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالحمید بنابی ضمن تأکید بر اهمیت دین و معارف در زندگی بشر افزود: این مطلب را باید بدانیم که عده کثیری از نظر معارف دینی به شما سپرده شده اند و جامعه انتظار دارد که شما بر روی افکار آن ها اثرات مثبت بگذارید. شما یاران امام زمان(عج) در دانشگاه ها هستید و امام به امید شما غایب هستند.
حاج آقا بنابی ضمن اشاره به ناراحتی امریکا از ایران گفت: امریکا به خاطر اینکه ما کشوری مستقل هستیم از دست ما ناراحت است، چون زمانی ما حتی در کوچکترین مسائل استقلال نداشته و وابسته به بیگانگان بودیم.
در ادامه کارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر خیری ضمن خیر مقدم خدمت حضار شرکت کننده در این کارگاه گفت: از رئیس و معاون فرهنگی و دانشجویی که در برپایی چنین برنامه وزین و مفیدی ما را یاری دادند تشکر می کنم.
وی با اشاره به دعای شعبانیه "الهی هَبْ لِی کَمالَ الْانْقِطاعَ الَیْک َ" (الهی وارستگی از هر چیز و وابستگی به آستانت را موهبتم فرما) افزود: اینکه انسان از خودیت عبور کرده و به حضرت باریتعالی وصل شود به خاطر این است که انسان ها بدون خداوند وجود مستقلی ندارند، کمال انقطاع این است که انسان بفهمد هیچ بوده و هرچه هست نقص است و کمال مختص خداوند است.
دکتر خیری افزود: نقطه مهم دیگر در این دعا، شاید تنها مناجاتی باشد که همه ائمه آن را تلاوت کرده و تأکید بر خواندن این مناجات داشتند.
در ادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمین محمد انوری رئیس دفتراستانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، ضمن تشکر از دست اندرکاران بابت ترتیب دادن چنین مراسمی گفت: در حوزه برپایی و اقامه نماز جماعت در دانشگاه ها، الحمدلله وضعیت در استان مطلوب است ولی آنی که باید باشد نیست.
وی افزود: در امر نماز و در مقایسه با سایر دانشگاه های کشور دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارای رتبه برتر کشوری است.
حاج آقا انوری افزود: هر چه ارتباط بین علما و دانشجویان در دانشگاه ها بیشتر بوده و از نزدیک با هم بحث و گفتگو داشته باشند، بیشتر جذب اسلام و انقلاب می شوند.
در ادامه برنامه حجت الاسلام آقاجانی رئیس شورای استانی ستاد اقامه نماز، ضمن تشکر از دست اندرکاران این برنامه گفت: این انقلاب اسلامی آمده تا زمینه ساز ظهور باشد
.
وی ضمن تأکید بر اهمیت نماز در دانشگاه ها گفت: یکی از اثرات اقامه نماز تشکر از نعمت های خداوند متعال است؛ از لحاظ رتبه ای امامت و ولایت و... در اولویت بوده ولی از لحاظ ارزش نماز در اولویت می باشد.
وی از قول حضرت آیت ا... بهجت(ره) گفت: اگر سلاطین عالم می دانستند چه لذت و مزایایی در نماز است، از سلطنت دست می کشیدند.
در ادامه این کارگاه حجت الاسلام والمسلمین نظری استاد حوزه و دانشگاه، با تشکر ازمتولیان برگزاری این کارگاه گفت: انتظار یعنی با عقلانیت و عالمیت جامعه و دانشگاه را زنده نگهداریم.
وی ضمن اشاره به حدیث معروف "من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه "(هرکس در حالی بمیرد که امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.) افزود: ماموریت امام جاهلیت زدایی و عقلانیت سازی است، یعنی عاقل سازی است نه عالم سازی.
این مراسم با جلسه پرسش و پاسخ خاتمه یافت.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.