رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آمادگی کامل این دانشگاه برای ایجاد و گسترش ظرفیتهای عرصه بهداشت و درمان در مواقع بحرانی و شرایط جنگی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر احمدرضا جودتی، رئیس دانشگاه در نشست خبری روز یکشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۴، که با حضور معاونان دانشگاه و اصحاب رسانه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد بر استفاده از تجربیات جنگ تحمیلی اخیر، که زمینهساز دستیابی به سطح بالایی از آمادگی در حوزه سلامت شد تاکید کرد.
دکتر جودتی با تاکید بر اهمیت آمادگیهای بهداشتی و درمانی در شرایط اضطراری گفت: «تجربیات آمادهباش نیروهای بهداشت و درمان در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ما را به آمادگیهای پیشرفتهای در ایجاد ظرفیتهای درمانی برای مواقع بحرانی رسانده است.
رئیس دانشگاه افزود: «بیمارستانهای کودکان زهرا مردانی آذری، امام رضا(ع)، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح در تبریز، مجهز به امکانات بهروز و فعال هستند.
این تجهیزات و تجربیات، امکان پاسخگویی سریع به نیازهای درمانی در بحرانها را فراهم میکند.
دکتر جودتی همچنین به تأثیر تحریمها و شرایط اقتصادی بر عرصه سلامت اشاره کرد و گفت: «علیرغم افزایش قیمت تجهیزات پزشکی، دانشگاه با حمایت دولت توانسته است اولویتهای خود را حفظ کند.
وی ادامه داد: نظام سلامت از حمایت رئیسجمهور و وزیر بهداشت برخوردار است و تاکنون مشکل حادی در پرداخت کارانه و حقوق کادر درمان وجود نداشته است.
وی در خاتمه تأکید کرد: «سلامت مردم استان آذربایجان شرقی خط قرمز دانشگاه است و با برنامهریزی دقیق، نیازهای درمانی شهروندان را در سریعترین زمان ممکن پاسخ میدهیم.»
گفتنی است: این آمادگیها، بخشی از استراتژی کلی دانشگاه برای مقابله با تهدیدهای احتمالی است و نشاندهنده تعهد به حفظ سلامت جامعه در شرایط سخت است.