تاریخ : يکشنبه 16 شهريور 1404
کد 20926

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی با تأکید بر نقش محوری نیروی انتظامی در تأمین امنیت، بر استمرار همکاری‌های مؤثر میان دانشگاه و پلیس برای ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در آستانه روز میلاد پیامبر اعظم (ص)، دکتر احمدرضا جودتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز میزبان سردار سرتیپ علی محمدی فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی در دفتر ریاست دانشگاه بود.
در این نشست، دکتر جودتی با اشاره به نقش محوری نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه اظهار داشتبی‌تردید آرامش امروز جامعه مرهون ایثار و تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان نیروی انتظامی است. همکاری‌های ارزشمند شما در مقاطع حساس، به‌ویژه در جریان جنگ ۱۲ روزه، نشان داد که امنیت و سلامت، دو بال اساسی آرامش مردم هستند که با هم‌افزایی میان این دو مجموعه محقق می‌شود.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در همان دوران، با تمام توان در عرصه خدمت‌رسانی و پشتیبانی سلامت حضور داشت و این همدلی مشترک میان دانشگاه و نیروی انتظامی سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده استان است.
سردار سرتیپ محمدی نیز در این دیدار ضمن تبریک مناسبت‌های فرخنده پیش‌رو، با تقدیر از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در عرصه سلامت، تأکید کرد: در جنگ ۱۲ روزه شاهد تلاش‌های خستگی‌ناپذیر مجموعه دانشگاه در کنار مجاهدت‌های نیروهای انتظامی بودیم و این همراهی ارزشمند، نمونه‌ای روشن از همبستگی برای خدمت به مردم است. امنیت زیربنای توسعه و سلامت رکن اصلی آن است و تعامل دانشگاه با نیروی انتظامی می‌تواند الگویی ماندگار برای سایر بخش‌ها باشد.
در پایان این دیدار، طرفین ضمن تقدیر متقابل از همکاری‌ها و همیاری‌های مؤثر در مقاطع حساس، بر استمرار ارتباط نزدیک و تقویت تعاملات میان دو مجموعه در جهت ارتقای امنیت و سلامت جامعه تأکید کردند.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 16 شهريور 1404