تاریخ : سه شنبه 13 مرداد 1394
کد 726

ديدار وزير بهداشت جمهوري خودمختار نخجوان از دانشگاه علوم پزشكي تبريز

...

رييس دانشگاه علوم پزشكي تبريز با دكتر نيازي نوروزاف وزير بهداشت جمهوري خودمختار نخجوان در سالن كنفرانس حوزه ریاست ديدار كردند. در ابتداي اين ديدار دكتر صومي ضمن خوش‌آمد گویی به ميهمانان حضور  دكتر نيازي نوروزاف و هیئت همراه را در دانشگاه علوم پزشكي تبريز برای فعاليت و همكاري بيشتر غنيمت شمرد.

دكتر صومي سپس ضمن اشاره به تاريخچه دانشگاه علوم پزشكي تبريز، تاريخ هفتادساله دانشگاه را در عرصه آموزش و پژوهش كشور پرافتخار دانست. ايشان با اشاره به بیمارستان‌های آموزشي و درماني موجود در استان،  آمادگي  5750  تخت بيمارستاني را براي ارائه خدمات درماني و بهداشتي اعلام كرد. دكتر صومي با اشاره به ظرفيت سيستم بهداشتي و درماني با 1002 خانه بهداشت و 270مركز بهداشتي، اين ظرفيت  و توانايي را بالا و كم نظر داست كه می‌تواند خدمات بيشتري را ارائه دهد.  در حوزه آموزشي نيز يازده دانشكده با 9000 دانشجو  كه بيش از 40% آن‌ها تحصيلات تكميلي و تخصصي در حال تحصيل هستند. بيش از 750 عضو هیئت‌علمی كه 200 نفر آن‌ها استاد تمام هستند در دانشگاه علوم پزشكي تبريز مشغول فعالت علمي و پژوهش و آموزشي می‌باشند.

دكتر صومي به حضور 9 نفر از دانشجويان آذربايجاني براي دوره‌ي جراحي قلب در تبريز خبر داد  و براي برگزاري سمینارهای علمي توسط اساتيد دانشگاه علوم پزشكي تبريز در نخجوان اعلام آمادگي كرد.

دكتر صومي با اشاره به این‌که تبريز از قدیم‌الایام مركز صنعتي داروسازي كشور بوده است افزود سه كارخانه بزرگ داروسازي كشور: دانا، شهيد قاضي و زهراوي فعاليت دارند كه اخیراً نيز شركت كلر پارس با توان بالايي فعاليت می‌کند.

دكتر صومي دانشگاه علوم پزشكي تبريز را جزو پنج دانشگاه برتر كشور بر اساس آخرين نتايج رتبه‌بندی اعلام كرده و افزود در حوزه داروسازي نيز رتبه اول كشور را دارا هستيم.

در ادامه اين ديدار دكتر نيازي نوروزاف، وزير بهداشت جمهوري خودمختار نخجوان، ضمن تشكر از دكتر صومي براي ميزباني از هیئت ميهمانان نخجواني، دانشگاه علوم پزشكي تبريز را با پتانسيل بالا و توان علمي بسيار خوب، خواستار تبادل علمي بين دانشگاه علوم پزشكي تبريز و جمهوري خودمختار نخجوان در زمينه‌هاي مشترك شدند.

دكتر نيازي نوروزاف با اشاره به اشتراكات متعدد فرهنگي و مذهبي و ... با تبريز  لزوم همكاري بيشتر را خاطرنشان ساخت. ايشان به سيستم بهداشتي و درماني نخجوان نيز اشاره كردند كه از آن جمله حضور سه نفر كادر درماني و ماما در مناطق كمتر از 1000 نفر می‌توان اشاره كرد.

ايشان افزودند ما بايد تبادل دانشجو و متخصص را با دانشگاه علوم پزشكي تبريز بيشتر داشته باشم زيرا تبريز هم به لحاظ نزديكي فاصله، زمان و توان علمي و پژوهشي بهتر از دانشگاه‌های ديگر کشورهای همسايه است.

وزير بهداشت جمهوري خودمختار نخجوان خواستار برگزاري سمينارها، کنگره‌ها و دوره‌هاي آموزشي مشترك با دانشگاه علوم پزشكي تبريز شد.

سركنسول جمهوري خودمختار نخجوان در تبريز نيز با استقبال از تبادل علمي بين دو طرف ايراني و نخجوان ساحت‌های مختلف بهداشتي و درماني ايران را بسيار خوب توصیف كرد. ايشان افزودند اگر متخصص خوبي و عالمي كه در تبريز آموزش‌دیده و تربیت‌شده به كشور خود بازگردد و مردم كشورش از خدمات او بهره ببرند اين براي دانشگاه علوم پزشكي تبريز كه مسئول آموزش آن متخصص بوده است يك افتخار محسوب می‌شود. ايشان اظهار امیدواری كرد در اين دو روز كه هیئت نخجوان در تبريز هستند مباحث مهمي مطرح‌شده و به نتايج خوبي هم برسند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 13 مرداد 1394