آئین تکریم ومعارفه رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور دکتر تقی زادیه
جلسه تکریم و معارفهی رئیس دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با حضور معاون آموزشی دانشگاه دکتر تقیزادیه، دکتر جلال حنایی قائم مقام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر محمد آقازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر علی فخاری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، دکتر سلطانعلی محبوب استاد تغذیه و مشاور رئیس دانشکده، دکتر علی احسانی رئیس سابق، دکتر علیرضا استاد رحیمی رئیس جدید، اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان گرامی و دانشجویان محترم دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی در مورخهی 97/10/16 رأس ساعت 11:30 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در محل آمفی تئاتردانشکده برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر علی احسانی اشارهی کوتاهی به کارنامهی 3 سالهی تصدی مسئولیت خود در دانشکده، به نقش تمام اعضای هیئت علمی در تصمیمسازیها و تصمیمگیریها از جمله مشارکت دادن در شوراهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و برگزاری جلسات متعدد هماندیشی و هیئت رئیسه پراخت و در مورد اهداف برگزاری جلسات در راستای پیشبرد و توسعه دانشکده توضیحاتی ارائه کرده و سپس به گسترش و تجهیز فضاهای آموزشی و پژوهشی اشاره و در نهایت به اهداف آینده و پروژه های ناتمام خود از جمله تأسیس مرکز رشد تغذیه و علوم غذایی، افزایش اعضای هیئت علمی و افزایش رشته های علمی تاکید کرده و از رئیس جدید خواستار پیگیری و اجرایی شدن آنها شده و از تمام مسئولین محترم دانشگاه و دانشکده تقدیر و تشکر نمود.
در ادامه دکتر علی تقیزادیه معاون آموزشی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات، عملکردها و دستاوردهای 3 سال گذشته در طول تصدی دکتر احسانی، به نقش مهم تغذیه در جامعه و درمان اشاره و تأکید کردهدف اصلی فعالیتهای دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی باید شناساندن اهمیت رشتهی تغذیه و نقش آن در کنار درمان در جامعهی پزشکی باشد.
سپس دکتر علیرضا استاد رحیمی رئیس جدید دانشکده با تشکر از تمام فعالیتهای رئیس سابق دانشکده، اشاره مختصری به نحوه تأسیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی از ابتدا تا کنون کرده و تاکید به علم محوری و انضباط محوری نمود.
اهدای لوح تقدیر و هدایا از طرف رئیس محترم دانشگاه و معاونت محترم آموزشی دانشگاه و دانشکده و جمعی از دانشجویان گروه صنایع غذایی دانشکده پایان بخش این مراسم بود.