تاریخ : يکشنبه 20 مرداد 1398

قائم مقام وزیر بهداشت از اقدامات انجام شده در مرکز تحقیقات ترافیک تبریز بازدید به عمل آوردند
  به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، روز شنبه مورخه 98.5.19 قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر ایرج حریرچی از مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب های ترافیکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید ضمن بررسی کارها و پروژه های انجام شده در این مرکز گزارشی از وضعیت کلی تحقیقات انجام شده نیز ارائه گردید.

قائم مقام وزیر ضمن ابراز خوشحالی از اقدامات انجام شده در زمینه ترافیک اظهار امیدواری نمودند که در آینده کارهای بهتر و بزرگ تری به وقوع بپیوندد.

نویسنده: علی رضایی

آلبوم تصاویربازدید قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز تحقیقات ترافیک دانشگاه

• در يکشنبه 20 مرداد 1398
  • توسط نوشین هوشیان