درنشست خبری چهل و چهارمین سالگرد تاسیس اورژانس ،دکتر رحمانی عنوان کرد: باتوجه به اهمیت ایمنی کودکان در حوادث ترافیکی فرهنگ سازی و آگاهی بخشی آحادجامعه از طریق این کمپین آغاز گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، در نشست خبری چهل و چهارمین سالگرد تاسیس اورژانس که در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد دکتر فرزاد رحمانی عنوان کرد: باتوجه به اهمیت ایمنی کودکان در حوادث ترافیکی فرهنگ سازی و آگاهی بخشی آحادجامعه از طریق این کمپین " کودک ایمن در حوادث ترافیکی"خبرداده وافزود :کودکان بدلیل نبستن کمربند و صندلی نامتناسب و ... متحمل صدمات جبران ناپذیری در تصادفات رانندگی می شوند و به بهانه سالروز ملی اورژانس (26شهریور) این کمپین توسط این مرکز راه اندازی شد.
وی در ادامه از انجام بیش از 56هزار ماموریت توسط کارشناسان اورژانس در شش ماهه اول سال جاری خبرداد و افزود: از این تعداد ۴۴ هزار و ۸۸۷ مورد ماموریت غیرتصادفی و ۱۱ هزار و ۷۱۵ مورد نیز ماموریت تصادفی بوده است
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی در خصوص توسعه پایگاههای اورژانس گفت: تا دهه فجر امسال ساختمان پنج پایگاه در تبریز و سه پایگاه در شهرستانها به بهره برداری می رسد
وی تبدیل پایگاههای کانکسی به ساختمان در استان را موفقیت آمیز توصیف کرد و افزود: چهار ساختمان اورژانس با کانکس جایگزین و فقط یک پایگاه کانکسی داریم که آنهم در دست اقدام است.
دکتر فرزاد رحمانی راه اندازی "اورژانس روان " ویژه بیماران اعصاب و روان را تجربه مفیدی بیان کردو افزود:با توجه به شرایط ویژه بیماران روانی ، با تغییرات داخل کابین و ایمن سازی کابین آن را برای این بیماران در اختیار داریم.
وی افزود: خوشبختانه با راه اندازی اورژانس هوائی پایگاه میانه در شرایط فعلی بصورت کامل استان تحت پوشش اورژانس هوائی قرار دارد و از زمان افتتاح دویست و هشتاد ماموریت انجام داده است و چهارصدو سی وسه بیمار ومصدوم را به مراکز درمانی انتقال یافته است و عمدتا مصدومین ترافیکی و مادران باردار وبیماران قلبی بودند.
وی از سایر اقدامات این مرکز به ارائه خدمات به زائرین ارلعین حسینی در مرزهای غربی ،امداد نوروزی ،استقرار در مسابقات ورزشی ، تداوم آموزش طرح اورژانس یار در استان ،ساخت اولین سوله بحران دانشگاه در تبریز،و....اشاره کرد.
رئیس اورژانس ابراز داشت:سیزده دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل برای امدادرسانی در مسیرهای صعب العبور از ماه آینده تحویل پایگاهها خواهد شد.
دکتر رحمانی عملکرد اورژانس موتوری را ارزشمند توصیف کرد و افزود: در ترافیکهای مرکز شهر برای رسیدن به موقع بربالین بیمار و انجام اقدامات حیاتی برای مصدومین و نیازمندان ، سه دستگاه موتولانس در حال فعالیت هستند.
وی یادآورشد:متاسفانه حدود بیست درصد تماسهای اورژانس مزاحمت تلفنی می باشد ودر برخی مواقع منجر به اعزام آمبولانس نیز شده است و مراتب تحت پیگرد قضائی قرارگرفته اند و لزوم فرهنگ سازی در این خصوص ضروری است