تاریخ : چهارشنبه 27 شهريور 1398
کد 9463

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

برای حدود 300 نفر در گرایش‌های مختلف "روانشناسی و مشاوره خانواده، اخلاق و احکام خانواده و حقوق خانواده" مشاوره ارائه شد.

موئلفه های اختصاصی سلامت معنوی در فرهنگ اسلامی، خودآگاهی، کسب تقوا، پالایش روحی، خلوص، هدفمندی زندگی، تسلیم و توکل به خدا، عشق و مودت است که همه این مولفه در ازدواج تجلی دارد‌.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همایش آموزش مشاوره‌های هنگام ازدواج ۲۷ ام شهریورماه ۱۳۹۸ با حضور میهمانان کشوری، وزارتی و استانی  در  تبریز برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در افتتاحیه این همایش و کارگاه در خصوص جزئیات دوره آموزشی، گفت: توسط اساتید مجرب برای حدود 300 نفر در گرایش‌های مختلف "روانشناسی و مشاوره خانواده، اخلاق و احکام خانواده و حقوق خانواده" مشاوره ارائه شد و وضعیت این مشاوره‌ها نیز بسیار خوب و متوسط ارزیابی گردید.
 
حجت‌الاسلام یوسف خیری با تاکید بر سلامت معنوی جامعه که یکی از ارکان اصلی ازدواج است، اظهار کرد: یکی از فلسفه‌های اصلی ازدواج، سلامت معنوی و آرامش است و بدون ازدواج نمی‌توان در جامعه سلامت معنوی برقرار کرد.

دکتر خیری ، در  همایش آموزشی  توجیهی همکاری بین دستگاهی در مشاوره‌های هنگام ازدواج گفت: در دانشنامه سلامت، دکتر فریدون عزیزی در تبیین تعاریف جدید سلامت، که علاوه بر مولفه های رفاه کامل جسمی، روحی و روانی، موئلفه سلامت معنوی نیز در آن مطرح می‌گردد، موئلفه های سلامت معنوی را چنین توصیف می‌نمایند؛ از مشخصه های سلامت معنوی ، داشتن آرامش و امید ، شادی، رضایتمندیست که همه این موارد در ازدواج محقق می‌گردد.

ایشان ادامه داد؛ در این دانشنامه علاوه بر موئلفه های مشترک غربی و اسلامی  فوق، موئلفه های اختصاصی سلامت معنوی در فرهنگ اسلامی نیز بر شمرده شده است؛ خودآگاهی، کسب تقوا، پالایش روحی، خلوص، هدفمندی زندگی، تسلیم و توکل به خدا،  عشق و مودت که همه این مولفه های اسلامی در ازدواج  تجلی دارد‌. لذا، ازدواج از لازمه های حصول سلامت معنوی خواهد بود.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 27 شهريور 1398