تاریخ : دوشنبه 15 مهر 1398
کد 9585

ویژه برنامه دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه برگزار شد

رئیس دانشگاه : تلاش می‌کنیم دانشگاه علوم پزشکی را در شان دانشجویان توسعه دهیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر این‌که در تلاشیم دانشگاه علوم پزشکی تبریز را در شان دانشجویان ساخته و توسعه دهیم، گفت: استعدادهای برتر کشور در این دانشگاه حضور دارند، سعی می‌کنیم تمامی زیرساخت‌ها را برای تحصیل بهتر این عزیزان فراهم کنیم، از دانشجویان نیز انتظار داریم شان و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی را شناخته و پاس بدارند و در این مسیر به داشته‌های خود بیافزایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمدحسین صومی در مراسم دانشجویان جدید الورود، ضمن گرامیداشت ورود آینده سازان و صاحبان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اظهار کرد: یاد و نام تمامی افتخارآفرینان دفاع مقدس از این مجموعه را گرامی می‌داریم،                                                                           در دوران دفاع مقدس، تعداد زیادی از دانشجویان پزشکی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریزصحن این دانشگاه را ترک و در دفاع مقدس نقش آفرینی کردند، اکنون ما وظیفه داریم به تمامی بزرگان خود که شمع وجود خود را پای تربیت ما آب کرده‌اند، احترام بگذاریم .
وی با بیان این‌که امسال بهترین‌ها در حوزه‌ی پزشکی، توانبخشی، تغذیه ، پرستاری و ... به دانشگاه علوم پزشکی تبریز راه یافته‌اند، گفت: دانشجویان ، افراد با استعدادی هستند که به ما سپرده می‌شوند، باید از این سرمایه‌های باارزش محافظت کنیم.
صومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یادگار گران بها از سالیان دور طبابت در جهان و آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: ما در قرن 13 بزرگ‌ترین دانشگاه جامع خاورمیانه و جهان را در اختیار داشتیم، زمانی که ایلخانیان بر تبریز حکومت می‌کردند، بزرگ‌ترین دانشگاه در تبریز بنیان نهاده شد و  و محصلان زیادی در آن مشغول به تحصیل شدند. دانشجویان در این دانشگاه به طور واقعی تربیت می‌شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که دانشجویان جدید الورود سرنوشت کشور در 80 سال آینده را رقم خواهند زد، افزود: با توجه به این‌که امید به زندگی در ایران به بالای 80 سال افزایش یافته است، بنابراین شما دانشجویان طی سال‌های آینده و در مدت زمان طولانی  وظایف سنگینی را برعهده خواهید داشت.
وی با اشاره به تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۱۳۲۶ به عنوان دومین دانشگاه ایران، افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز همواره سعی می‌کند فضا و تجهیزات، نیروی انسانی و تمامی زیرساخت‌های لازم را برای دانشجویان فراهم کند.
وی وضعیت فعالیت‌های معاونت دانشجویی و فرهنگی را بسیار مطلوب دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه المپیادهای ورزشی و المپیادهای دانشجویی نیز  دارای جایگاه‌ بسیار خوبی است، طی سال‌های گذشته دانشگاه علوم پزشکی تبریز طبق رتبه بندی، بعد از دانشگاه علوم‌پزشکی تهران اکثرا جایگاه‌های دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تعریف سواد از نظر یونسکو، افزود: طبق تعریف یونسکو، سواد شامل سواد عاطفی، ارتباطی، مالی ، بوم شناختی، علمی و ... می‌شود هر فردی که توانایی عشق ورزیدن به اطرافیانش را داشته باشد، باسواد است، دانشجویی که نمی‌تواند با دیگران ارتباط برقرار کند بی سواد محسوب می‌شود.
وی با بیان این‌که متاسفانه برخی از پزشکان توانایی برقراری ارتباط با بیمار و همراه وی را ندارند، گفت: سواد یعنی به کار گیری آموخته‌ها، هر انسانی  با تغییر خود می‌تواند در جامعه نیز تغییر عظیمی ایجاد کند.
وی بیان کرد: پزشکی که می‌داند سیگار مضرر است، ولی سیگار مصرف می‌کند باسواد نیست.
 صومی ادامه داد: امیدوارم دانشجویان در این دانشگاه بر آموخته‌های خود افزوده و موفقیت‌های عظیمی برای کشور خود رقم بزنند.



 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 15 مهر 1398