دکترصومی در جلسه ستاد هدایت عملیات بحران دانشگاه : اقدامات باید با بیشترین سرعت و اثربخشی انجام گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکترصومی رئیس دانشگاه در جلسه ستاد هدایت عملیات بحران دانشگاه با تاکید بر ارائه خدمات مطلوب و سریع به هموطنان آسیب دیده در زلزله میانه تاکید کرد: اقدامات باید با بیشترین سرعت و اثربخشی انجام گیرد.
دکتر صومی در جلسه ستاد هدایت عملیات بحران دانشگاه ضمن استماع گزارش اقدامات دکتر رجایی معاون درمان دانشگاه، دکتر نعمتی معاون غذا و دارو و دکتر کارآموز و اورژانس با تاکید بر سیاست بحران در کانون گفت: ارائه خدمات در مرکز بهداشتی درمانی ورنکش بصورت شبانه روزی صورت گیرد.
دکتر رجایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اقدامات دانشگاه در زلزله اخیر را تشریح کرد و گفت : بلافاصله پس از تعیین محل وقوع زلزله از سایت ژئوفیزیک که مرز بین شهرستان میانه و سراب تعیین شده بود EOC فعال و وضعیت و میزان مراجعین به مراکز درمانی و بهداشتی از روسای شبکه های سراب و میانه را جویا شدیم که بلافاصله نیروی های اورژانس پیش بیمارستانی به روستاها ی درگیر زلزله( ورنکش، ورزقان، حلیمچی و صومعه) اعزام شدند. رییس مرکز اورژانس نیز در دقایق اولیه بعنوان نماینده رییس دانشگاه به فیلد اعزام شد.
دکتر رجایی گفت: در ارزیابی اولیه سه نفر فوت و ۲۰ نفر مصدوم گزارش شده بود که تا ساعتی بعد تعداد فوت شدگان به ۵ نفر رسید.
معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: با توجه به وجود دو بیمارستان در شهرستان میانه، برای پذیرش مصدومین احتمالی بیمارستان برکت و بیمارستان خاتم برای سایر مراجعات عادی مردم در نظر گرفته شد که برای ارائه خدمات بیشتر به مراجعین احتمالی متخصص جراح و بیهوشی بیمارستان خاتم در بیمارستان برکت حضور یافتند.
معاون درمان دانشگاه افزود: همزمان با اقدامات فوق، مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) وسینا تبریز با تمام تجهیزات و امکانات بصورت کامل برای پذیرش مصدوم احتمالی در آماده باش کامل قرار گرفتند دکتر رجایی افزود: هماهنگی های لازم برای جلوگیری از اعزام غیرضروری با مرکز رصد سلامت دانشگاه نیز بعمل آمده است .
دکتر رجایی از اعزام بالگرد اورژانس شهرستان میانه به محض طلوع آفتاب به فیلد خبر داد و گفت :بالگرد اورژانس تبریز نیز در آماده باش کامل میباشد.
دکتر رجایی معاون درمان دانشگاه با اشاره به تعداد زیاد مراجعین با عارضه حملات اضطرابی(panic attack) افزود: تعداد ۷۶ نفر مصدوم و ۱۵ نفر بستری میباشند که اغلب مشکل ارتوپدی دارند و تعداد ۶۱ نفر سرپایی مداوا شدند و ۵ نفر فوت شدند.
جلسه ستاد هدایت عملیات بحران دانشگاه ساعت ۸ صبح امروز با حضور دکترصومی رئیس دانشگاه – دکتر طاهر اقدم قایم مقام ریاست دانشگاه – دکتر فتح الهی معاون پشتیبانی - دکتررجایی معاون درمان – دکتر نعمتی معاون غذا و دارو – اسدپور مدیر حراست دانشگاه و سایر مدیران تشکیل جلسه داد و در خصوص اقدامات تصمیمات لازم اتخاذ شد .