EN
صفحه اصلی
سایت دانشگاه
اخبار
اخبار شهرستان
اخبار برگزیده
انتصابات
معرفی روابط عمومی
مدیر روابط عمومی
کارشناسان روابط عمومی
افتخارات
فیلم و صوت
گالری عکس
میز خدمت
فرم درخواست برگزاری اردوهای جهادی
فرم درخواست اکانت اینترنت
فرم درخواست پست الکترونیکی
سامانه نرم افزاری نقل و انتقال کارمندان
بیاینه توافق سطح خدمت
آزمون ضمن خدمت
ثبت نام متقضایان انجام طرح در استان آذربایجان شرقی
فرم credit approval دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سامانه درج و پیگیری انتقادات از واحد های دانشگاهی
سیستم مدیریت آموزش (سما)
نوبت دهی اینترنتی
فروشگاه برنامه های غیر حضوری مرکز آموزش مداوم
پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور
سیستم مدیریت پژوهش (پژوهان)
دفترچه تلفن
بیانیه ها
خدمات الکترونیک
راهنماها
ارتباط با ما
انتصابات
خیرین سلامت
پاسخگویی به شکایات
تاریخ :
دوشنبه 20 آبان 1398
کد
9756
لینک کوتاه
:
عملکرد درخشان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زلزله استان آذربایجان شرقی
دکتر رحمانی ،نماینده رئیس دانشگاه در منطقه زلزله زده: عملکرد تمامی حوزه های دانشگاه در زلزله اخیر باعث تثبیت سریع شرایط و خدمت رسانی قوی به هموطنان شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر رحمانی ، نماینده رئیس دانشگاه در منطقه زلزله زده: هماهنگی و عملکرد تمامی حوزه های دانشگاه در زلزله اخیر باعث تثبیت سریع شرایط و خدمت رسانی قوی به هموطنان شد و فقط یک مصدوم به تبریز اعزام شد .
دکتر رحمانی ابراز داشت: به محض وقوع زلزله واحد EOC دانشگاه در دقایق اول با تخمین جهت ، سریعاً نزدیکترین آمبولانسها را به مناطق سراب، میانه، بستان آباد و هشترود اعزام کرد که براساس اطلاعات اولیه ارسالی، شدت حادثه در شهرستانهای میانه و سراب بیشتر بوده است.
وی افزود: با توجه به گزارشات رسیده تیم فرماندهی حادثه و اتوبوس آمبولانس تبریز عازم شهرستان میانه شد و همزمان آمبولانسهای هشترود (2 دستگاه)، بستان آباد (2 دستگاه) جهت کمک به امدادرسانی به شهرستان میانه اضافه شدند.
مدیر حوادث دانشگاه با بیان اینکه به علت تاریکی هوا امکان دقیق آمار مصدومین و فوتی مقدور نبود و جهت تسریع در امدادرسانی اتوبوس آمبولانس اردبیل نیز به منطقه فراخوان و اتوبوس آمبولانس ارومیه نیز آنکال در استان قرار گرفت.
رئیس اورژانس تصریح کرد: با روشن شدن هوا در دقایق اول (6:45) اورژانس هوائی جهت ارزیابی هوائی از منطقه زلزله زده به پرواز درآمد و در چند نوبت مناطق و روستاها را مورد رصد قرار داد.
وی افزود: دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور به همراه معاون فنی عملیاتی اورژانس کشور، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز اول زلزله پس از بازدید از مناطق زلزله زده مصدومین تحت درمان از آمبولانسهای مستقر در منطقه و اقدامات بهداشتی درمانی انجام یافته رضایت کامل خود را اعلام و بر تداوم اقدامات تأکید کردند.
وی افزود: اورژانس پیش بیمارستانی با توان کامل و استفاده از آمبولانسهای زمینی، اورژانس هوائی و اتوبوس آمبولانس و خودرو فرماندهی، کارشناسان زبده، کارشناسان توانمند معاونت بهداشتی در خدمت زلزله زدگان می باشد و تمامی بیمارستانهای استان از لحظات اول با فعال کردن کمیته بحران (HICS) در اماده باش قرار گرفتند و ICS دانشگاه و مرور شرح وظایف NRF ساعات اول برگزار شد.
لازم به توضیح است که زلزله 9/5 ریشتری مورخه 17/8/98 در نزدیکی شهر ترک میانه موجب فوت 5 نفر از اهالی روستای ورنکش و آسیب دیدگی 529 نفر در شهرستانهای میانه، سراب و هشترود که از این تعداد 29 بستری و مابقی جهت اقدامات سرپائی قرار گرفتند.
گفتنی است براساس آخرین پیگیری ها تمامی مراجعه کنندگان و مصدومین بیمارستان سراب ترخیص شده اند و در بیمارستان برکت امام میانه ده نفر تحت درمان هستند و نوزاد احیا شده در شهرستان سراب بدلیل مسمومیت با مونوکسید کربن داخل چادر پس از تکمیل اقدامات درمانی در بیمارستان کودکان ترخیص شد ،متاسفانه پدرو مادرش در محل جان باختند
هم اکنون تیمهای مختلف معاونت بهداشتی ، اورژانس و درمان بصورت شبانه روزی در حال فعالیت و ارائه خدمات به هموطنان هستند.
نوشته شده
در
دوشنبه 20 آبان 1398
توسط
علی احمد ی نیا
نظرات شما
نام
نام خانوادگی
ایمیل
کد امنیتی
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید
لطفا صبر کنید...
برچسب ها
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
دکتر رحمانی
زلزله آذربایجان شرقی