گرامیداشت روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر نجفی ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا در مصاحبه با مطبوعات و رسانه ها خاطر نشان کردند: در طول سال گذشته شش هزار مرتبه بازدید از مراکز تولید مواد غذایی استان صورت گرفته بود که در ۱۸۰ مورد با عدم انطباق استاندارد در این واحدها مواجه شدیم و ۵۶ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند. حدود 10000 مورد نیز نمونه از انواع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در آزمایشگاه های کنترل غذا معاونت مورد آزمون قرار گرفتند که حدود 90 درصد آن ها با استاندارد های مربوزه مطابقت داشتند