تاریخ : دوشنبه 11 آذر 1398

آشنایی با ویروس آنفولانزا و نحوه پیشگیری از شیوع و درمان آن

کلاس آموزشی آشنایی با ویروس آنفولانزا و نحوه پیشگیری از شیوع و درمان آن در بیمارستان و جامعه در دوجلسه یک ساعته برای پزشکان و پرسنل درمانی و اداری در سالن اجتماعات مرکز آموزشی و درمانی رازی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریز، با شروع فصل سرما هر ساله بیماریهای فصلی و تنفسی نیز شیوع می یابد و بالا بردن سطح آگاهی اقشار مردم به خصوص آموزشهای ویژه به پرسنل پرستاری و پزشکان که اولین گروه مواجه شده با این بیماریها می باشند بسیار حائز اهمیت است. در همین راستا به همت واحد کنترل عفونت بیمارستان جلسات آموزشی آشنایی با این ویروس برگزار گردید.
مدرس این جلسات دکتر چایچی (متخصص عفونی مرکز) بودند که ضمن بیان تعریفی از ویروس آنفولانزا به مباحث نحوه انتقال و انتشار آن در جامعه، راههای پیشگیری، درمان و کنترل آن پرداختند.

آلبوم تصاویرآشنایی با ویروس آنفولانزا و نحوه پیشگیری از شیوع و درمان آن

• در دوشنبه 11 آذر 1398