رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جشنواره فرهنگی هنری وزارت بهداشت
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی در عرصه فرهنگی در سال 94 گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب رتبه اول جشنواره نشریات دانشجویی کشور در میان دانشگاه های وزارت بهداشت و رتبه دوم در میان کل دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت شد و در جشنواره فرهنگی و هنری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی در حوزه دانشجویی کشور است، رتبه اول را کسب کرده و مورد تقدیر وزیر قرار گرفت، فعالیتهای این دانشگاه به عنوان الگویی برای سایر دانشگاهها معرفی شد.
محمود فیضی با بیان اینکه مدیریت امور فرهنگی زیر مجموعه حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه است، گفت: سال 94 یکی از پرکارترین سالهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه فرهنگی بود و مدیریت فرهنگی به لحاظ تعداد نیروی انسانی و منابع مالی از دانشگاههای تیپ یک کشور عقبتر است اما به لحاظ توسعه فعالیتهای روزافزون جزو دانشگاههای پیشرو در کشور است .
توسعه فرهنگی دانشگاه جزو مهمترین اهداف و رویکردهای مدیریت فرهنگی
وی با اشاره به اینکه در سال 94 توفیقات زیادی نصیب دانشگاه شد، افزود: این توفیقات محصول برنامهریزیها و زیر ساختها است و در طول سالهای اخیر توسعه فرهنگی دانشگاه جزو مهمترین اهداف و رویکردهای ما بود، علی رغم اینکه دانشگاهها همیشه از عدم مشارکت دانشجویان در فعالیتهای فرهنگی گله میکنند اما در دانشگاه علوم پزشکی تبریز تلاش کردیم که زمینهها را برای مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان فراهم کنیم.
وی ادامه داد: این مهم امکان پذیر نبود مگر اینکه یک فضای اعتماد میان دانشجویان و دانشگاه فراهم شود که در طول سالیان اخیر شرایط را فراهم کردیم و دانشجویان از این اعتماد از طریق فعالیتهای دانشجویی استقبال کردند، دانشگاه علوم پزشکی تبریز با 21 کانون فرهنگی هنری فعال و بیش از 70 نشریه فعال در راس دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است.
فیضی با بیان اینکه بیش از 500 فعالیت در طول سال 94 در بخش های هنری، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفت، تاکید کرد: همین تعدد و کیفیت فعالیتها موجب شد تا دانشگاه علوم پزشکی تبریز در عرصه فعالیتهای فرهنگی به عنوان دانشگاه پیشرو در کشور انتخاب شود.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، هزینه های فرهنگی را نوعی سرمایه گذاری برای آینده دانست و گفت: اثرات این فعالیتها و فرهنگسازیها در آینده نزدیک در جامعه هویدا میشود .
وی با اشاره به برنامه جامع نقشه علمی سلامت 20 ساله کشور گفت: ایجاد دانشگاههای چند پتانسیلی آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جزو اهداف این برنامه است، در گذشته متاسفانه فعالیتهای فرهنگی در حاشیه قرار گرفته بود و آسیبهای فرهنگی اجتماعی در قالب سطوح مختلف دانشگاهی خود را نشان می داد ولی اگر فرهنگ در کنار سایر ابعاد حرکت کند حاصل آن تربیت افراد رشد یافته چند بعدی خواهد بود که علاوه بر رشد علمی در زمنیه های فرهنگی و اجتماعی نیز در جامعه حرفی برای گفتن خواهند داشت.
معرفی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دستگاه برتر در حوزه غنی سازی اوقات فراغت
وی افزود: در حوزه غنی سازی اوقات فراغت جوانان و خانوادهها دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سطح استان به عنوان دستگاه برتر انتخاب و معرفی شد.
فیضی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر مبحث مهم آزادی عمل دادن به دانشجویان برای فعالیت در تشکل های دانشجویی اظهار کرد: قشر دانشجو به عنوان قشر جویای علم که تحلیل های موشکافانه از مسائل دارند و به راحتی حدس می زنند که در کدام فضا می توانند فعالیت کنند ، اگر احساس کنند شرایط برای فعالیت مهیا است با تمام قدرت وارد عرصه می شوند چراکه استعداد دانشجویان ما در این عرصه فوق العاده است.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: بالای 60 درصد دانشجویان ما دارای پتانسیل بالفعل در خصوص انجام فعالیت های فرهنگی هستند و در بخش های تصمیم سازی، تصمیم گیری و هم در حوزه اجرا باید از هم فکری دانشجویان استفاده کنیم، اما اگر برنامههای قالب بندی شده را به دانشجویان دیکته کنیم برنامهها با کیفیت خوب برگزار نمی شود.
وی با بیان اینکه وجود فضای اعتماد بین دانشجویان و دانشگاه بسیار مهم است، تاکید کرد: دانشجویان در تشکلهای دانشجویی عضویت یافته و خود به ارائه برنامه می پردازند، ساختار شورای فرهنگی دانشجویی دانشگاه که تصمیم نهایی را در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی در دانشگاه می گیرند با فراغ بال از این فعالیتها استقبال می کنند.
وی در خصوص برنامههایی که مدیریت فرهنگی دانشگاه برای سال آینده تدارک دیده است، اظهار کرد: چشم انداز حرکت ما بر اساس برنامه پنج ساله ای است که ارائه شده است، یک سری برنامهها از طریق وزارت اعلام شده است و یک سری هم اختصاص به دانشگاه دارد، اما مجموع برنامهها در جهت استراتژی کلی توسعه فرهنگی دانشگاه است.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به برنامه جامع نقشه علمی سلامت 20 ساله کشور گفت: ایجاد دانشگاههای چند پتانسیلی آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جزو اهداف این برنامه است، در گذشته متاسفانه فعالیتهای فرهنگی در حاشیه قرار گرفته بود و آسیب های فرهنگی اجتماعی در قالب سطوح مختلف دانشگاهی خود را نشان می دهد اگر فرهنگ در کنار سایر ابعاد حرکت کند حاصل آن تربیت افراد رشد یافته چند بعدی خواهد بود که علاوه بر رشد علمی در زمنیه های دیگر فرهنگی و اجتماعی نیز در جامعه حرفی برای گفتن خواهند داشت.
وی با اشاره به اهداف کلی مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای سال آتی خاطرنشان کرد: ارتقای سرمایه اجتماعی و فرهنگی دانشگاه، توسعه ارتباطات بین المللی و فعالیت هاتی قرآنی از جمله مهم ترین اهداف مدیریت فرهنگی برای سال آتی بوده و امید است با کمک دانشجویان بتوانیم بهتر از سالهای اخیر فعالیتهای برتری را عرضه نماییم.