نخستین جشنواره تجربیات موفق حوزه سلامت در ارتقای بهره وری با حضور 220 نفر از مدیران، مسئولین و کارکنان واحدهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اردبیل، ارومیه و دانشکده های کلان منطقه 2 کشوری (مراغه، سراب، خوی و خلخال) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر جواد احمدیان جانشین رئیس دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری چنین جشنواره ای گفت: برگزاری جشنواره بهره وری یکی از راههای اصلی برای انتقال دانش و تجربیات مابین واحدهای دانشگاه بوده و با افزایش برنامه های بهره وری می توانیم راندمان را بالا ببریم.
در ادارمه برنامه دکتر حیدر فتحزاده رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی در تدوین برنامه های راهبردی به رویکرد کیفی سازی و آینده نگری با توجه به تغییر گروه های سنی و افزایش روز افزون قشر سالمندی اشاره کرده و بر ضرورت نیازسنجی، اولویت بندی، اصلاح فرایندهای اداری و تناسبسازی آن با نیازهای جامعه هدف تاکید کرد.
وی ضمن تشکر از برگزاری نخستین جشنواره بهره وری در جهت توانمندسازی متولیان این امر، برگزاری چنین برنامه هایی در سطح دانشگاه و استان را ضروری دانست.
دکتر علی جنتی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز نهادینه کردن فرهنگ بهره وری و ایجاد زبان مشترک را نخستین گام در راستای اجرای بهره وری عنوان کرده و افزود: یکی از اهداف اصلی سالجاری دانشگاه در حوزه بهره وری، راه اندازی هستهها و کارگروههای بهره وری در تمامی واحدهای تابعه به منظور تبیین برنامه های آتی دانشگاه است.
دکتر جنتی هدف از برگزاری این جشنواره را توانمندسازی متولیان بهره وری و تشکیل کارگروه های کارشناسی بهره وری دانشگاه عنوان کرد و افزود: 129 تجربه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، که از این تعداد 12 تجربه به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و پس از داوری نهایی، موضوع "تجمیع آزمایشگاه های بهداشتی در قالب نظام سطح بندی و تأسیس شبکه آزمایشگاهی بهداشت" به عنوان تجربه برتر انتخاب و از 12 تجربه منتخب نیز تقدیر شد.
وی؛ بیشترین موضوعات ارسالی به دبیرخانه جشنواره را صرفه جویی های انجام شده و بهبود فرآیندها در راستای ارتقای بهره وری در واحدها عنوان کرده و بر لزوم پیاده سازی و اجرای راهکارها و مداخلات منجربه بهبود بهره وری در زمینه های منابع انسانی، حوزه دارو، تجهیزات و لوازم مصرفی و نهایتاً نگهداشت و عمرانی تأکید کرد.
گفتنی است: این جشنواره با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران و کارشناسان آن سازمان، نماینده دانشگاه صنعتی سهند و تعدادی از مسئولان ارشد استانی روز پنجشنبه 31 خرداد ماه در مرکز همایش های فرهنگی، دانشجویی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
پس از آموزش چرخه مدیریت بهره وری براساس نظام نامه جدید سازمان ملی بهرهوری ایران توسط معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کارگروه های بهره وری تشکیل شد. در این کارِ گروهی کاربرگ های نظام نامه توسط تیم های بهره وری تکمیل و پس از ارزیابی به دو تیم برتر جوایزی اهدا شد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید