مسئول بخش غیرآوایی سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان، به افزایش کمیت و کیفیت جشنواره اشاره کرد و گفت: طبق اذعان داوران، آثار ارسالی دانشجویان از کیفیت مطلوبی در رشتههای مختلف جشنواره برخوردار هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، هادی فائزی، مسئول بخش غیرآوایی سیوهشتمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی، با بیان اینکه سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور تابستان امسال به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان آذربایجانشرقی برگزار میشود، گفت: در این مرحله مجموعاً ۲۶۱ شرکتکننده از هشت دستگاه دانشگاهی شامل نفرات برتر جشنوارههای داخلی دانشگاههای وزارت علوم(دانشگاههای دولتی)، وزارت بهداشت(دانشگاههای علوم پزشکی)، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان، ملی مهارت(فنی و حرفهای)، جامع علمی ـ کاربردی و علوم و معارف قرآن کریم حضور دارند.
وی بخشهای برگزاری این جشنواره را تشریح کرد و افزود: سیوهشتمین دوره ملی مسابقات قرآن و عترت در دو بخش آوایی و غیرآوایی برگزار میشود که براساس برنامه اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره، ارزیابی آثار ارسالی از روز ۲۴ مردادماه و با ارزیابی رشتههای شعر، داستاننویسی، نقد کتاب و عکاسی آغاز شده است.
فائزی تأکید کرد: براساس برنامه اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، ارزیابی آثار ارسالی رشتههای شعر، داستاننویسی، نقد کتاب و عکاسی، مقالهنویسی نهجالبلاغه، نقاشی و فیلم کوتاه، ایدهشو، نماهنگ و نمایشنامهنویسی، مقالهنویسی قرآنی، مقالهنویسی صحیفه سجادیه، تلخیص کتاب و فیلمنامهنویسی و پادپخش به اتمام رسیده است.
مسئول بخش غیرآوایی سیوهشتمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان، ادامه داد: روزهای ۳۰ و ۳۱ مردادماه نیز رشتههای اپلیکیشن، تذهیب و خوشنویسی، طراحی پوستر و معرق و منبت داوری میشوند.
وی ادامه داد: در بخش آوایی حفظ، ترتیل، مداحی، تواشیح، گروههای مختلف نوایی و بخش غیرآوایی جشنواره قرآن و عترت در زمینههای ادبی، فناوری، هنری و پژوهشی در ۲۰ رشته برنامهریزی شده است.
فائزی ضمن اشاره به رشتههای بخش غیرآوایی جشنواره، از ایجاد و تشکیل بخش ایدهپردازی در مباحث قرآنی خبر داد و افزود: بخش پژوهشی شامل برنامهنویسی صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه در بخش فناوری تولید پادکست، کلیپ و محتواهای فضای مجازی و برنامههای کاربردی تلفن همراه، بخش هنری شامل رشتههای عکاسی، خوشنویسی، خطاطی، تذهیب، طراحی پوستر و فیلم کوتاه داستانی و همچنین در بخش ادبی فیلمنامه نویسی، شعر و داستان نویسی است.
وی تصریح کرد: این جشنواره در چهار مرحله ایستگاهی، دانشگاهی، منطقهای، کشوری و ملی برگزار میشود و داوری جشنواره نیز فعالیت خود را از ۲۴ مردادماه آغاز کرده و تا ۳۱ همین ماه ادامه دارد.
مسئول بخش غیرآوایی سیوهشتمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان، به افزایش کمیت و کیفیت جشنواره اشاره کرد و گفت: طبق اذعان داوران، آثار ارسالی دانشجویان از کیفیت مطلوبی در رشتههای مختلف جشنواره برخوردار هستند.
فائزی اظهار کرد: اختتامیه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان ۲۱ شهریورماه سالجاری با حضور مسئولان عالی وزارت خانههای بهداشت و درمان و علوم و تحقیقات و تیمهای داوری در تالار وحدت تبریز برگزار میشود.