چهارشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۵

بازدید فرماندار از مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)

چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۸ 200 1 دقیقه
بازدید فرماندار از مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)

فرماندار تبریز: پیگیر برنامه ریزی مناسب برای مقابله با شیوع کرونا ویروس هستیم

بهروز مهدوی فرماندار تبریز در بازدید از مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز گفت: با توجه به برنامه ریزی هایی که در راستای مقابله با شیوع احتمالی کرونا ویروس در کل کشور صورت گرفته پیگیر این تدابیر در تبریز نیز هستیم و بیمارستان امام رضای تبریز از آمادگی خوبی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز،فرماندار تبریزاز آمادگی و مدیریت منسجم تیمهای درمانی حاضر در این مرکز ابراز خرسندی کرده و در جلسه تیم مدیریت کنترل عفونت حاد تنفسی این مرکز شرکت کرد.

این گزارش می افزاید، در این جلسه فرماندار تبریز، رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع)،رئیس دانشکده پزشکی تبریز،معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاون آموزشی مرکزامام رضا(ع) تبریزو مسئولین درمان مرکز حضور داشتند.







 
شناسه مطلب 20267
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران