سه‌شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۵

معاونت غذا ودارو

تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی ضد عفونی کننده (الکل )

یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ 171 2 دقیقه
تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی ضد عفونی کننده (الکل )

معاون غذا ودارو : تولید وعرضه بیش از 800 هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده توسط واحدهای تولیدی استان




به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر محبوب نعمتی معاون غذا ودارو در خصوص تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی ضد عفونی کننده (الکل)  گفت : با توجه به افزایش مصرف مواد ضد عفونی کننده در استان، تولید این مواد تحت تاثیر کمبود مواد اولیه (الکل) قرار گرفت که در این راستا ضمن بررسی و صادر کردن شبانه روزی حواله الکل از واحد تولید کننده استان، آذربایجان غربی و سایر استان ها نیز الکل سفارش و تا حدی کمبودها جبران شد.
وی ادامه داد: اخیرا نیز با توجه به تجمیع الکل های کشور در سازمان غذا و دارو و توزیع از یک مسیر به سایر استان ها، جهت تسریع امور و عدم توقف واحدهای تولیدی استان با همکاری استانداری ، واردات الکل اتانول از کشورهای مجاور انجام شد که با توزیع بموقع در میان تولید کنندگان کمبود جزیی این ماده نیز رفع شد.
وی خاطر نشان کرد :  واحدهای تولیدی در ایام تعطیلات نوروز نیز تولید مواد ضد عفونی کننده را قطع نکرده و با سرعت بیشتری در حال تولید و توزیع می باشد که تاکنون بیش از 800 هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده تولید و عرضه شده است و پیش بینی می شود علاوه بر رفع نیازهای استانی به استان های مورد نیاز نیز انواع مواد ضد عفونی کننده ارسال شود.  


شناسه مطلب 20437
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران