دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برنده جشنواره پیشگری از سوانح و حوادث شد.

چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ 310 1 دقیقه
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برنده جشنواره پیشگری از سوانح و حوادث شد.

سپیده هرزند جدیدی دانشجوی مرکز تحقیقات مدیریت و پیشگیری از مصدومیت های حوادث ترافیکی دانشگاه یکی از برندگان سومین دوره جشنواره پیشگری از سوانح و حوادث شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی  معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و مرکز تحقیقات مدیریت و پیشگیری از مصدومیت های حوادث ترافیکی، مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره پیشگری از سوانح و حوادث ۴ اردیبهشت در استودیو شماره ۱۷ تصویری معاونت صدا واقع در ساختمان شهدای رادیو با حضور مسئولان با اجرای مسعود خواجه وند به صورت مجازی برگزار شد.

بنابر این گزارش، پیرو سومین جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و تصادف با موضوع مدیریت سرعت که اختتامیه آن در4 اردیبهشت ماه 1400 در استودیو شماره ۱۷ تصویری معاونت صدا واقع در ساختمان شهدای رادیو با حضور مسئولان با اجرای مسعود خواجه وند به صورت مجازی برگزار گردید؛ خانم سپیده هرزند جدیدی دانشجوی ورودی مهر 98 رشته سلامت و ترافیک از دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب مقام دوم در ساختار اینفوگرافی شد.
 

منبع:  رادیو سلامت 

این دانشجوی نام آشنای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال 98 موفق به کسب رتبه یک کارشناسی ارشد رشته سلامت و ترافیک شده بودند.

شناسه مطلب 22168
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران