چهارشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۵

سامانه سامد

حضور دکتر طاهر اقدم در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم ودولت (سامد)

چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ 186 1 دقیقه
حضور دکتر طاهر اقدم در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم ودولت (سامد)

در راستای پاسخگویی به درخواستها و رسیدگی به مشکلات شهروندان انجام گرفت





به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، در راستای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد دکتر طاهر اقدم ، قائم مقام ریاست دانشگاه، روز چهارشنبه ، بیستم مرداد ماه 1400 ، در استانداری آذربایجان شرقی محل استقرار سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت ( سامد ) حضور یافته  و به منظور پاسخگویی ورسیدگی به درخواستها ومشکلات شهروندان به صورت تلفنی با تماس گیرندگان  سامانه شماره  111 ارتباط مستقیم و زنده برقرار کرد.
دکتر طاهر اقدم در این ارتباط ضمن شنود شکایات و مشکلات مردم نسبت به مسائل بهداشتی ،درمانی ، آموزشی ، اداری ، دانشگاه علوم پزشکی ، راهکارهای مفید و سازنده جهت حل مشکلات به مردم ارائه نموده و به برخی از مسائل دستور رسیدگی وپیگیری را صادر کرد.
وی در این ارتباط تلفنی یادآور شد که پاسخگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از وظایف مهم سازمانی روسا  و  مدیران بوده و آنان  باید با تمام توان سعی در ارائه خدمات بهینه در حوزه سلامت به مردم باشند.


 
شناسه مطلب 22403
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران