سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد

استقرار ۱۶۳ موکب سلامت در مسیر راهپیمایی اربعین/ خدمت رسانی بیش از ۵ هزار نفر از کادر سلامت به زائران ابا عبدالله(ع)

چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ 97 1 دقیقه
استقرار ۱۶۳ موکب سلامت در مسیر راهپیمایی اربعین/ خدمت رسانی بیش از ۵ هزار نفر از کادر سلامت به زائران ابا عبدالله(ع)

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۱۶۳ موکب سلامت با تلاش کادر بهداشت، درمان و دانشگاه های علوم پزشکی و مشارکت بیش از ۵ هزار و ۳۰ نفر از کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زائران اربعین خدمت رسانی می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از وبدا ، پدرام پاک آیین در گفت و گو با خبرنگار وبدا با بیان این مطلب، اظهار داشت: نیروهای خدوم وزارت بهداشت در حماسه اربعین امسال حضوری داوطلبانه و فعال داشته و در قالب موکب های سلامت، خدمات بهداشتی، درمانی، اسکان، تغذیه، فرهنگی و مراقبتی، در حوزه بهداشت محیط، پزشکی، پرستاری و دارویی ارائه می کنند.

وی افزود: از ۱۶۳ موکب سلامت، ۱۴۰ موکب در خاک عراق و در مسیر راهپیمایی زائران اربعین قرار دارد.  همچنین این موکب ها علاوه بر زیرساخت های بهداشتی و درمانی فراهم شده در مرزهای مشترک با عراق، در نقاط پرتردد غرب و جنوب غربی کشور نیز فعالیت دارند.

پاک آیین با اشاره به سفرهای مکرر وزیر بهداشت به ویژه در هفته گذشته به مرزهای غربی و جنوب غربی کشور و حضور ایشان در حال حاضر در کشور عراق گفت: تاکید وزیر بهداشت بر ارائه خدمات کیفی سلامت به زائران اربعین است و در این زمینه، نیروهای بهداشتی، درمانی و فوریت های پزشکی، تا زمان پایان بازگشت زائران، در مناطق مرزی آماده خدمت رسانی اند.

شناسه مطلب 24165
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران