سه‌شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۵

دو فوتی و هشت مصدوم در حادثه انفجار ناشی از گاز شهری در تبریز

دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲ 181 1 دقیقه
دو فوتی و هشت مصدوم در حادثه انفجار ناشی از گاز شهری در تبریز

  سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی گفت: :بدنبال گزارش انفجار در کوی ولیعصر تبریز پنج دستگاه آمبولانس اورژانس به همراه اتوبوس آمبولانس و خودروی فرماندهی عازم محل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،. وحید شادی نیا با اعلام خبر انفجار ناشی از گاز شهری درکوی ولیعصرتبریز ادامه داد:کارشناسان اورژانس پنج مصدوم را به بیمارستان سینا،دو مصدوم بدحال را به بیمارستان امام رضا(ع)  و یک مصدوم را به بیمارستان امام سجاد انتقال دادند و فوت یک نفر در محل حادثه تایید شد.
براساس آخرین اطلاعات دریافتی ،یکی از مصدومین انتقالی علیرغم تلاشها و اقدامات درمانی  در بیمارستان امام رضا فوت کرد و جمع فوتی ها به دو نفر ویک نفر هم درمان سرپایی شد.
گفتنی است؛ حادثه انفجار در منزل مسکونی چهارطبقه  در کوی ولیعصر محدوده فلکه رودکی تبریز ساعت 19:20مورخه 1402/2/31به مرکز اورژانس اطلاع داده شد.
 
شناسه مطلب 25602
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران