سه‌شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۵

رییس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس:

نرخ باروری در کشور پس از ۳۰ سال افزایش یافت

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲ 4318 1 دقیقه
نرخ باروری در کشور پس از ۳۰ سال افزایش یافت

رییس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی از افزایش نرخ باروری در کشور پس از ۳۰ سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از وبدا ، دکتر امیر حسین بانکی پور فرد در حاشیه هجدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت و سلامت خانواده به وبدا گفت: نرخ باروری در ۳۰ ساله گذشته هر سال کاهشی بوده و امسال اولین سالی است که رو به افزایش گذاشته و از عدد ۱.۶۵ به ۱.۶۶ رسید.

وی افزود: در جلسه ای که با سازمان ثبت احوال و مرکز آمار ایران داشتیم، اعلام شد آمار جدید نشان می دهد بعد از ۳۰ سال که موالید فرزند سوم و چهارم در کشور روند کاهشی داشته است، امسال موالید فرزندان سوم و چهارم در کشور افزایش یافته است.

رییس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس بیان کرد: همچنین موالید گروه سنی بالای ۳۵ تا ۴۰ سال و ۴۰ تا ۵۰ سال افزایش یافته است. این دو گروه سنی خیلی مهم هستند زیرا کم کم از نرخ باروری عبور می کنند.

بانکی پور فرد اعلام کرد: در حالی که تعداد موالید در ۶ سال گذشته ۵۰۰ هزار تولد کاهش یافته بود امسال فقط ۲۰ هزار کاهش یافت.

شناسه مطلب 25925
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران