چهارشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۵

نصب و راه اندازی دستگاه جدید سی تی اسکن 32 اسلایس جهت تسهیل در خدمات اورژانسی بیمارستان امام رضا (ع) تبریز

یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ 203 1 دقیقه
نصب و راه اندازی دستگاه جدید سی تی اسکن 32 اسلایس جهت تسهیل در خدمات اورژانسی بیمارستان امام رضا (ع) تبریز

مسئول پاراکلنیک های بیمارستان امام رضا(ع) از افزوده شدن یک دستگاه جدید سی تی اسکن 32 اسلایس شرکت کانن به مجموعه خدمات رسانی اورژانس و نصب و راه اندازی آن در بخش توسعه اورژانس این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سید باقر حسینی مسئول پاراکلنیک های امام رضا(ع) با اعلام این خبر گفت: دستگاه جدید سی تی اسکن 32 اسلایس شرکت کانن جهت تسهیل در خدمات اورژانسی به مجموعه خدمات پاراکلنیکی اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) تبریز افزوده  و در قسمت توسعه اورژانس نصب و راه اندازی شد.
مسئول پاراکلنیک های امام رضا(ع) با اشاره به اینکه استقرار دستگاه جدید سی تی اسکن در قسمت اورژانس بسیاری از مشکلات بیماران را حل خواهد کرد افزود: با استقرار دستگاه جدید که چهارمین دستگاه سی تی اسکن فعال مرکز است که نصب و راه اندازی می شود، زمان حضور و انتظار بیماران در بخش اورژانس برای دریافت خدمات سی تی اسکن کوتاه تر شده و رضایت ارباب رجوع نیز فراهم خواهد شد.
وی در خاتمه  با اعلام اینکه  این دستگاه با حمایت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی خریداری و در اختیار مرکز امام رضای تبریز قرار گرفته گفت: تمام اسکن های مورد نیاز بیماران اورژانسی از جمله سی تی آنژیوهای اندام با این دستگا قابل انجام می باشد.
شناسه مطلب 29466
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران