افزوده شدن پنج دستگاه برونکسکوپ به چرخه خدمت رسانی مرکز امام رضا(ع) تبریز

سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ 134 1 دقیقه
افزوده شدن پنج دستگاه برونکسکوپ به چرخه خدمت رسانی مرکز امام رضا(ع) تبریز

معاون توسعه مدیریت و منابع مرکز امام رضا(ع) گفت: برای جلو گیری از نقل و انتقال بیمار و تامین ایمنی بیماران، تعداد پنج دستگاه برونکسکوپ در بخش های مختلف مرکز راه اندازی و به بهره برداری رسید.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر سجاد احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع بیمارستان امام رضا(ع) گفت: انتقال بیماران بین مراکز درمانی یا داخل بیمارستان، در بیشتر موارد به دلیل انجام پروسیجرهایی هست که در بخش موجود نمی باشد و همواره یکی از دغدغه های پزشکان همین بحث انتقال بیمار جهت انجام پروسیجرهایی هست که در داخل بخش به صورت بدساید قابل انجام نمی باشند. 
معاون توسعه مدیریت و منابع مرکز افزود: در راستای حل این مشکل تعداد پنج دستگاه برونکسکوپ پرتابل با شفت یکبار مصرف در بخش های آی سی یو، اتاق عمل و بخش برونکوسکپی مرکزراه اندازی و به بهره برداری رسید.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.
شناسه مطلب 29752
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران