سه‌شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۵

عیادت از هادی بهجت تبریزی

جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸ 1042 1 دقیقه
عیادت از هادی بهجت تبریزی

استاندار آذربایجان شرقی عصر امروز جمعه 26 مهر از فرزند استاد شهریار عیادت کرد.

استاندار آذربایجان شرقی عصر روز جمعه 26 مهر از فرزند استاد شهریار عیادت کرد.

محمد رضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی ضمن تشکر از عوامل مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) گفت: با توجه به پیگیری هایی که در طول مدت درمان آقای هادی بحجت تبریزی فرزند استاد شهریار از خانواده ایشان و همچنین از کادر بیمارستان داشتیم روند درمان ایشان خوب و وضعیت ایشان روزبه روز در حال بهبودی است.

دکترپور محمدی افزود: هادی بهجت تبریزی یادگار استاد شهریار بوده و از لحظه ای که خبر سانحه رانندگی وی را شنیدیم عمیقا ناراحت شدیم و امروز که با ایشان مصاحبت کردیم و از نزدیک جویای حال ایشان شدیم جای نگرانی نداریم .

گفتنی است در این دیدار دکتر رجائی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، دکتر علیزاده رئیس مرکز، دکتر نامدار مدیر مرکز و دکتر حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی حضور داشته و دکتر محمد علیزاده رئیس مرکز، استاندار را از روند درمان هادی بهجت تبریزی (فرزند استاد شهریار ) مطلع ساخت.











شناسه مطلب 19487
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران